29 Αυγ 2016

Ο ΠτΔ βράβευσε στελέχη του Λιμενικού στην Εύβοια



Για τη συμμετοχή τους στην κατάσβεση  της πυρκαγιάς στην περιοχή της Λίμνης της Εύβοιας στελέχη του Λιμενικού βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.


Πιο συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, στο κτήριο Μελά Λίμνης, βραβεύτηκε προσωπικό του Λιμεναρχείου Αιδηψού καθώς και οι Κυβερνήτες και μέλη πληρωμάτων πέντε  πλωτών περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Το βραβείο παρέλαβε ο  Λιμενάρχης  Αιδηψού, Πλωτάρχη Λ.Σ. Σωτήρης Δανίκας. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Αποστόλου, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Ακριώτης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας κ. Χρήστος Καλυβιώτης, ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Δεμερτζής Κωνσταντίνος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.