16 Αυγ 2016

Οι εκδηλώσεις της Αegean Regatta στη Mυτιλήνη




Στην τελική ευθεία έχει μπει η Αegean Regatta, ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας που διοργανώνουν η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη Μυτιλήνη, που αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του αγώνα.

Mετά τη δημοσιοποίηση των εκδηλώσεων για τη Λήμνο, τον Αγιο Ευστράτιο και το Μόλυβο, στη Μυτιλήνη έχουν προγραμματιστεί τα εξής:

Μυτιλήνη Λέσβου
Παρασκευή 26/8
Άφιξη σκαφών
21:30 Night Sfinaki Party στο Beach Bar Plaz στην ακτή Τσαμάκια με προσφορές από το κατάστημα για τους ιστιοπλόους

Σάββατο 27/8
Inshore Αγώνες
19:30-20:30 Διαγωνισμός ενδυμασίας πληρωμάτων
20:30 Απονομές επάθλων και τελετή λήξης
21:30 Δεξίωση στη Μαρίνα Μυτιλήνης με μπουφέ
Το λιμάνι εκκίνησης της Aegean Regatta που θα γίνει από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου, είναι η Μαρίνα του Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική και τα σκάφη θα βάλουν πλώρη για τη Μύρινα της Λήμνου. Επόμενος σταθμός θα είναι ο 'Αγιος Ευστράτιος, μία καινοτομία της Ρεγκάτας του Αιγαίου καθώς για πρώτη φορά το συγκεκριμένο νησί θα αποτελέσει προορισμό ιστιοπλοϊκού αγώνα, μετά o Μόλυβος στη Λέσβο και ο τερματισμός θα γίνει στη Μυτιλήνη. 
Συντονιστής όμιλος της Aegean Regatta 2016 είναι ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Μυτιλήνης και συνδιοργανωτές οι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, και Ι.Ο.Χίου.

Επίσημος χορηγός στη Ρεγκάτα του Αιγαίου, είναι η εταιρία τηλεπικοινωνιών COSMOTE, που θα συντροφεύει τα πληρώματα και τους φίλους του θεσμού για τρίτη συνεχόμενη φορά, αποδεικνύοντας τη στήριξη της, στο ναυταθλητισμό και στους κατοίκους του Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.