11 Μαρ 2015

Στο πιο ρευστό πολιτικό πεδίο, η Ελλάδα της Εξωστρέφειας παραμένει ενεργή!





`
Σε μία περίοδο που η νέα κυβέρνηση επιχειρεί να βρει τον βηματισμό της και ο πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας προσπαθεί να πείσει τους υπουργούς του να μιλάνε λιγότερο και να πράττουν περισσότερο, σε μια περίοδο που οι πιστωτές μας χρησιμοποιούν την χρηματοδοτική ασφυξία για να επιβάλλουν τις θέσεις τους, μία ζωηρή κοινότητα ανθρώπων συνεχίζει να αγωνίζεται πίσω από τα παρασκήνια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγαλοστομίες.
Είναι οι άνθρωποι που συγκροτούν την ΕΛΛΑΔΑ της ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ και οι οποίοι ανοίγουν νέες αγορές στο εξωτερικό ανεβάζοντας το κύρος της χώρας μας. Ναι υπάρχουν και αυτοί που προβάλλουν την θετική εικόνα της Ελλάδας μέσω της δραστηριότητάς τους, των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν. Είναι οι χιλιάδες εξαγωγικές επιχειρήσεις που στέλνουν τα προϊόντα τους στις πιο μακρινές γωνιές του πλανήτη, είναι οι έλληνες πλοιοκτήτες που ελέγχουν τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο μεταφέροντας προϊόντα από την Άπω Ανατολή στην Ευρώπη και από τα λιμάνια της γηαραιάς ηπείρου στην Αμερική. Είναι επίσης οι επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα – ξενοδόχοι, ταξιδιωτικοί πράκτορες κλπ – που μέσα στην κρίση φιλοξενούν εκατομμύρια ξένων επισκεπτών βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους από χρόνο σε χρόνο.

Στην ΕΛΛΑΔΑ της ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ  στρέφει τους προβολείς της δημοσιότητας η μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει η ACTIVE BUSINESS PUBLISHING την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 5 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Στην εκδήλωση αυτή θα συναντήσουν τον βηματισμό τους σημαντικοί εκπρόσωποι των μεγαλύτερων βιομηχανικών ομίλων της χώρας, της ελληνικής ναυτιλίας και του τουρισμού ενώ θα απονεμηθούν διακρίσεις στους σημαντικότερους – ανά τομέα δραστηριότητας –   επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με τις πρωτοβουλίες τους στην προσπάθεια εξωστρέφειας. Οι διακρίσεις ACTIVE GREECE 2015  φιλοδοξούν να αποτελέσουν κεντρικό θεσμό επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός ACTIVE GREECE 2015 – EXPORTS – TOURISM – SHIPPING. Στον οδηγό αποτυπώνονται όλες οι εξελίξεις στους τομείς της εξωστρέφειας, δηλαδή: στις εξαγωγές, τον τουρισμό και την ναυτιλία. Ταυτοχρόνως, στον οδηγό συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων των παραπάνω τομέων. Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες που δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ λοιπόν την Πέμπτη, 12 Μαρτίου και ώρα 5 μμ στον ΟΛΠ, στον Πειραιά, στο λιμάνι που με αργά αλλά σταθερά βήματα αναδεικνύεται σε λιμάνι της εξωστρέφειας της χώρας και στο μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.