12 Μαρ 2015

500 ιστιοπλόοι και 400 σκάφη στο 25ο Athens Eurolymp Week



Η Ρουμανία είναι η 8η χώρα που δήλωσε συμμετοχή στο 25ο Athens  Eurolymp Week, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ στην Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.


 Η σπουδαία αυτή διοργάνωση  θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 13 Μαρτίου μετά τις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 19 του ίδιου μήνα με την τελετή λήξης.

Τις πρώτες δύο ημέρες θα γίνουν αγώνες για τις διεθνείς κατηγορίες και συγκεκριμένα για τα Οπτιμιστ, τα 420, τα Λέιζερ 4,7, τα Techno και τα Xansa στα Αμεα.

Από την Κυριακή θα μπουν στη μάχη και οι αθλητές των ολυμπιακών κατηγοριών, ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν και τα πανελλήνια πρωταθλήματα στις ίδιες κατηγορίες.

Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 500 περίπου ιστιοπλόοι με 400 σκάφη (η καταμέτρηση συνεχίζεται) από οκτώ χώρες και συγκεκριμένα από Ελλάδα, Βουλγαρία, Δανία, Τουρκία, Ιταλία, Ουγγαρία, Κύπρο και Ρουμανία.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επιτυχία της διοργάνωσης εντός και εκτός των θαλάσσιων στίβων και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους.

Χορηγoί του Athens Eurolymp Week είναι ο Δήμος Καλλιθέας, το Πειραϊκό Θεραπευτήριο, η κλινική ΡΕΑ και η γνωστή εταιρεία δημοσίων σχέσεων ABOVE.

Χορηγοί  επικοινωνίας είναι η ΝΕΡΙΤ, ο ραδιοφωνικός σταθμός Parapolitika FM 90,1 και το αθλητικό blog filathlos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.