20 Σεπ 2017

Στα ναυπηγεία Ελευσίνας θα επισκευαστεί το “Blue Star Patmos”

Φωτογραφίες: Πάχος Παπαστεφάνου

 Στα ναυπηγεία Ελευσίνας θα επισκευαστεί το Blue Star Patmos. Όπως επεσήμανε στέλεχος της εταιρείας στο newmoney.gr τα ναυπηγεία έδωσαν καλύτερη προσφορά από εκείνη του ΟΛΠ και πήραν τη δουλειά.

«Φέραμε το πλοίο στην πρώτη διαθέσιμη δεξαμενή. Και αυτή ήταν του ΟΛΠ. Δεν το φέραμε να το επισκευάσουμε αλλά να δούμε τι ζημιά είχε και να καταγραφεί το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται. Στη συνέχεια έδωσαν προσφορές ακόμη και ξένα ναυπηγεία.
Όμως η εταιρεία αποφάσισε να επισκευαστεί το πλοίο στην Ελλάδα αν και οι προσφορές από το εξωτερικό ήταν δελεαστικές. Από τις ελληνικές προσφορές η καλύτερη ήταν των ναυπηγείων Ελευσίνας» επεσήμανε στέλεχος της Blue Star Ferries, του Ομίλου Attica και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάποιοι πήγαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις κάνοντας λόγο γα κόντρα μεταξύ του ΟΛΠ και των ναυπηγείων Ελευσίνας. Δεν υπήρξε καμία κόντρα».
Ο νηογνώμονας που παρακολουθεί το πλοίο έστειλε στο Λιμεναρχείο τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να γίνει τις προσεχείς ημέρες η μεθόρμιση. Αναμένονται οι τελικές υπογραφές στο συμβόλαιο μεταξύ της εταιρείας και του ναυπηγείου.
Το «Blue Star Patmos» βρίσκεται από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην πλωτή δεξαμενή Πειραιάς Ι του ΟΛΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.