27 Σεπ 2017

Άνοιγμα των Ελλήνων κατασκευαστών ναυτιλιακού εξοπλισμού στην Ινδονησία

Η HEMEXPO – Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Ινδονησία στις 16-20 Οκτωβρίου 2017. Η αποστολή διοργανώνεται με την συνεργασία της Ελληνικής Πρεσβείας της Ελλάδος στην Τζακάρτα, το δίκτυο EIBN (EU-Indonesia Business Network) και τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Enterprise Greece.

Η ασιατική χώρα αποτελεί μια νέα αγορά για την ελληνική επιχειρηματικότητα, ενώ οι προοπτικές συνεργασιών στο ναυτιλιακό τομέα, και όχι μόνο, εκτιμάται ότι είναι απεριόριστες. Η επιχειρηματική αποστολή έχει ως στόχο να διερευνήσει το σύνολο της ναυτιλιακής αγοράς της Ινδονησίας, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διεθνώς. Συγκεκριμένα, η Ινδονησία διαθέτει περισσότερα από 2.400 λιμάνια εκ των οποίων 111 εμπορικά, 17.774 πλοία και 200 ναυπηγικές εταιρείες.
Το πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής περιλαμβάνει σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους τόσο των Αρχών της χώρας, όσο και των διοικήσεων μεγάλων ομίλων. Θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με το αρμόδιο για θέματα ναυτιλίας Υπουργείο, την ένωση πλοιοκτητών, την ένωση ναυπηγείων, ναυτιλιακές εταιρείες, ενώ εκτός από την Τζακάρτα, θα πραγματοποιηθούν και επισκέψεις σε ναυπηγεία και εταιρείες στη Σουραμπάγια και το Μπατάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.