12 Ιουν 2017

Επανεξελέγη ο Γ.Ξηραδάκης πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά



Συνήλθε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Propeller Club του Λιμανιού του Πειραιά.  Στην θέση του Προέδρου επανεξελέγη ο   Γιώργος Ξηραδάκης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ναυτιλιακών Συμβούλων XRTC Business Consultants Ltd., Αντιπρόεδρος Ά εξελέγη ο Δημήτρης Πατρίκιος, Γενικός Διευθυντής της Springfield Maritime,  Αντιπρόεδρος ΄Β εξελέγη ο Κώστας Κόντες, Γενικός Διευθυντής της V-Ships και Γενική Γραμματέας εξελέγη η κ. Ζωή Λάππα-Παπαματθαίου, Legal Director της ναυτιλιακής εταιρίας Danaos Shipping Co. Ltd. Στην θέση του Ταμία παρέμεινε ο κ. Δημήτρης Βασιλάκος Ιδρυτής και Εταίρος της Ships Finance Solutions Inc.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλφαβητικά είναι (Με (*) οι νεοεκλεχθέντες) :
•             Δαλακούρας Μιχάλης, Διευθυντής της Dalex Shipping,
•             Δημήτρης Δημητριάδης (*),   Chief Strategy Officer both in Stalwart Management Ltd και S-Bulkers
•             Κώστας Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Moore Stephens A.E.
•             Ματθαίου Δημήτριος (*),  Διευθύνων Σύμβουλος της Arcadia Shipmanagement Co Ltd και Πρόεδρος της Green Award Foundation
•             Μπελούσης Ιωάννης, Ιδρυτής και CEO της Independent Average Adjusters Ltd
•             Μωραΐτης Πάνος (*), Ιδρυτής  Aspida και Ιδρυτής του Emergency Response Centre International (ERCI),
•             Ποταμιάνου Κατερίνα (*), Διευθύντρια της Five Continent
•             Κωνσταντίνος Ρόκκος, Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος της TST International SA και Εταίρος- Partner του TST International Group.
•             Τιμαγένης Χρήστος (*), Partner Timagenis Law Firm
•             Κωστής Φραγκούλης(*), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Franman
•             Λάμπρος Χαχάλης (*),  τ. Ανώτατο Στέλεχος της Bureau Veritas
Παράλληλα την θέση του  Προέδρου της Επιτροπής Διοίκησης  και Επικοινωνίας ανέλαβε ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου με Αντιπρόεδρο τον κ. Κωστή Φραγκούλη ενώ Πρόεδρος της Επιτροπής Μελών ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Μπελούσης με Αντιπρόεδρο τον κ. Πάνο Μοραΐτη. Πρόεδρος της Επιτροπής Ναυτιλίας ανέλαβε ο νεοεκλεχθείς στο Συμβούλιο κ. Λάμπρος Χαχάλης, με αντιπρόεδρο τον κ. Μιχάλη Δαλακούρα. Ο επίσης νεοεκλεχθείς κ. Κωστής  Φραγκούλης ανέλαβε Πρόεδρο της Επιτροπής Εύρεσης και Συγκέντρωσης Πόρων με Αντιπρόεδρο τον κ. Δημήτρη Ματθαίο .  

“Ήταν πράγματι η μεγαλύτερη γιορτή του Propeller Club για τα μέλη της, ακριβώς όπως την σχεδίασε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο. Με προσέλευση μελών πρωτοφανή, παλαιά και νέα μέλη με κέφι και μέσα σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα, που πάντα εγγυάται ο μοναδικός χώρος του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας, η Γενική Συνέλευση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν υπήρξαν νικητές η ηττημένοι στις εκλογές, γιατί πολύ απλά όλοι επέλεξαν την συμμετοχή στην δημιουργία και στην προσφορά χωρίς το άγχος της εκλογής» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Propeller:

« Γιατί για όλα τα μέλη του Propeller Club σημασία έχει να είσαι εκεί, παρών, και να συμμετέχεις, να είσαι μαζί με τους άξιους και ικανούς για να μοιράζεσαι δράσεις και για να αναδεικνύεις τον άξιο, τον σωστό, τον δημιουργικό. Τα μέλη του αρχαιότερου κοινωνικού σωματείου της Ναυτιλίας στην Ελλάδα, συμμετέχουν συλλογικά, γιατί θέλουν να προσφέρουν, και  παράλληλα να στηρίζουν τους αδύναμους. Να προωθούν την πιο επιτυχημένη βιομηχανία της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο, την Ελληνική Ναυτιλία. Στην πρώτη πανηγυρική συνάντηση των εκλεγμένων Κυβερνητών ή Governors, όπως αποκαλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο Propeller Club του Πειραιά, αναδείχθηκε το νέο εκτελεστικό Δ.Σ. Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι κατά 43% ανανεωμένο σε σχέση με το προηγούμενο αφού νέα αξιόλογα στελέχη της Ελληνικής Ναυτιλιακής και Επιχειρηματικής Αγοράς εισήλθαν σε αυτό μετά την αποχώρηση των παλαιοτέρων».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.