16 Οκτ 2016

Thessaloniki Summit: Ικανοποιητικές προσφορές για τον ΟΛΘ ζητεί ο Δ. Μακρής

Να καταθέσουν ικανοποιητικές δεσμευτικές προσφορές κάλεσε τους υποψήφιους επενδυτές ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μακρής από το βήμα του 1ου Thessaloniki Summit.
Επισήμανε ότι έργο πρώτης προτεραιότητας είναι η επέκταση της 6ης προβλήτας, που σχεδιάστηκε το 1996 και ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί και πρόσθεσε: «Από τη διάθεση του ιδιώτη να επενδύσει στην επέκταση της 6ης προβλήτας [...] θα φανεί η πρόθεση και η διάθεση του νέου ιδιοκτήτη να το αναπτύξει σε λιμάνι μεσαίου μεγέθους».

Από την πλευρά του, ο managing partner της Ernst & Young Πάνος Παπάζογλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αρκετοί επιχειρηματίες.
«Είμαστε στον όγδοο χρόνο μίας πολύ βαθιάς κρίσης και ακόμη ψάχνουμε τι θα μας βγάλει από αυτήν, ενώ πετάμε το μπαλάκι των ευθυνών. Έχουμε συζητήσει, όμως, πολύ λίγο για τις ευθύνες της επιχειρηματικής τάξης στην Ελλάδα, μίας κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής τάξης, που έχασε και την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία χρόνια», Πάντως, ξεχώρισε την επιχειρηματική κοινότητα της Βόρειας Ελλάδας» σημείωσε.
Έκανε λόγο για καλές ειδήσεις επικαλούμενος τις εξελίξεις στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην Εγνατία Οδό, στα αεροδρόμια «Μακεδονία» και «Μέγας Αλέξανδρος» και στην πώληση μέσω του ΤΑΙΠΕΔτουριστικών φιλέτων.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.