26 Σεπ 2015

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανέλαβε την πρωτοβουλία BLUE HACATHON

Τα Εργαστήρια Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων (ΕΔΙΝΑΛΕ), το Εργαστήριο Νησιωτικής και Τοπικής Ανάπτυξης (ΕΤΝΑ) και το Εργαστήριο Διαχείρισης Πληροφορίας (i4M Lab) του Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανέλαβαν την πρωτοβουλία BLUE HACATHON (https://ma.ellak.gr/events/σχολείο-ανοικτού-κώδικα-ελ-λακ-σε-ναυτ )
με την υποστήριξη  της Μονάδας Αριστείας Ανοικτού Λογισμικού του Παν. Αιγαίου και τη συνεργασία με την ΕΛ/ΛΑΚ (Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα) και τη Forthcrs (Integrated Online Services for Transportation Industry and Tourism Professionals. Η δράση  μας υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Δήμο Πειραια, την Ένωση Λιμένων Ελλάδας, τον Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών και τις εταιρείες FORTHNET και Attica Group.


Η δράση θα λάβει χώρα στο Λιμάνι του Πειραιά, στους χώρους του Blue Star 2 και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικης Πολιτικης, το Σάββατο 26/09 το διάστημα 11.00- 19.00 μμ  και την  Κυριακή 27/09, κατά το διάστημα 11.00- 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.