4 Απρ 2017

ΙΟΠ: Ήρθε άνοιξη στο Sailing Spot!



Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο έζησαν για μια ακόμα φορά όλοι οι sailing spotters! Στο κάλεσμα για έναν αγώνα match racing το πρώτο Σαββατοκύριακο της άνοιξης ανταποκρίθηκαν άμεσα 8 ομάδες. Έτσι, στις 25 και 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακές ιστιοπλοϊκές μονομαχίες έξω από τις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς. Ο καιρός, μπήκε γρήγορα στο mood της διοργάνωσης και ήταν πλήρως «ανοιξιάτικος» με ζέστη και ήλιο, αλλά και εναλλαγές από μπουνάτσα σε… θύελλα!


Ενώ η βαθμολογία του αγώνα μετράει στην παγκόσμια κατάταξη του match racing, αφού είναι grade 4 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετείχαν πρωτίστως για να περάσουν καλά και να κάνουν όμορφους αγώνες, και δευτερευόντως για να διακριθούν. Τα χαμόγελα μέσα και έξω από τη θάλασσα αλλά και μεγάλη παρέα ανθρώπων που δημιουργήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν τελικά η ανταμοιβή των διοργανωτών.


Νικητές του αγώνα, μετά από πολύ στενό συναγωνισμό οι ομάδες των Καλδή, Παπαγεωργίου και Τσουμπανά που κατέλαβαν την 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Η κατάταξη συμπληρώθηκε από τις ομάδες των Καζακώνη, Ξενάκη, Andrieu, Μπίστα και Θεοδοσίου που πήραν την 4η, 5ή, 6η, 7η και 8η θέση αντίστοιχα.


Μετά την απονομή του αγώνα ακολούθησε γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες με μια ανοιξιάτικη γεύση: Ταλιατέλες με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα! Και φυσικά άφθονη μπίρα. Η μεγάλη παρέα που είχε δημιουργηθεί συζητούσε τα όσα είχε ζήσει στη θάλασσα με όμορφη διάθεση. Όλοι τα είχαν «καταφέρει»!  Κάποιοι να διακριθούν. Κάποιοι να τα κάνουν όλα καλύτερα από άλλες φορές. Κάποιοι να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες. Κάποιοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.



Το sailing spot κατάφερε να μεγαλώσει και άλλο την παρέα του και να ζωγραφίσει χαμόγελα στα πρόσωπα όλων. Γι αυτό φτιάχτηκε και γι αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.