4 Απρ 2017

Blue Star 2: Απευθείας σύνδεση Πειραιά-Σάμου σε 6 ώρες 45’
Με απευθείας σύνδεση της Σάμου με τον Πειραιά με το πιο γρήγορο πλοίο της γραμμής «απαντάει» από σήμερα στον ανταγωνισμό η Blue Star Ferries.  
Είναι το μοναδικό δρομολόγιο που πάει απευθείας στη Σάμο και από σήμερα το εκτελεί το Blue Star 2 το οποίο θα ταξιδεύει με 28 μίλια και θα καλύπτει την απόσταση σε 6 ώρες και 45 λεπτά αλλάζοντας τα δεδομένα.  

Διαθέτει χωρητικότητα 1.854 επιβατών, 463 κρεβάτια σε 176 καμπίνες και γκαράζ για 780 αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης ή 90 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης & 140 φορτηγά οχήματα.
Το πλοίο διαθέτει επίσης εστιατόριο A la Carte, εστιατόριο Self-Service/Goody’s, 3 Flocafe Bars, κατάστημα δώρων και ειδών πρώτης ανάγκης, σαλόνια, καθίσματα αεροπορικού τύπου.

Το Blue Star 2 θα αναχωρεί κάθε Τρίτη και Κυριακή από Πειραιά για Καρλόβασι και κάθε Πέμπτη από Πειραιά για Βαθύ.

Επιπλέον, με το νέο δρομολόγιο, το Blue Star 2 θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα τη Σάμο με την Κω και τη Ρόδο και μία φορά την εβδομάδα με την Κάρπαθο.
Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries  και Africa Marocco Links (AML) με συνολικά 15 πλοία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.