25 Απρ 2017

Seanergy Maritime: Διευρύνει το διοικητικό της συμβούλιο στα πέντε μέλη



Το διορισμό του Ιωάννη Κάρτσωνα, ως μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου, από τις 4 Μαΐου 2017 ανακοίνωσε η εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά Seanergy Maritime Holdings Corp
Πρόκειται για στέλεχος με  περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στα χρηματοοικονομικά και στη διαχείριση κεφαλαίων.
Έχει  διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επενδυτικών τραπεζών και εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων με εξειδίκευση τη ναυτιλία. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Breakwave Advisors LLC. με έδρα τη Νέα Υόρκη και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MBA με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Rochester.  
«Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον κ. Κάρτσωνα στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Πιστεύουμε ότι η αξιόλογη εμπειρία του στους τομείς των χρηματοοικονομικών και της ναυτιλιακής αγοράς, θα προσδώσει σημαντική αξία στην εταιρεία και στους μετόχους μας. Με  τον διορισμό του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, διευρύνεται  σε συνολικά πέντε μέλη,  με τρία μέλη να είναι ανεξάρτητα » δήλωσε ο   Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας..
Η Seanergy Maritime Holdings Corp. είναι ναυτιλιακή εταιρεία με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και έδρα τα Marshall Islands. Δραστηριοποιείται στην αγορά μεταφορών χύδην ξηρών φορτίων μέσω της ιδιοκτησίας και διαχείρισης φορτηγών πλοίων.

Ο στόλος της  αποτελείται από συνολικά 10 πλοία, οκτώ πλοία τύπου Capesize και δύο πλοία τύπου Supramax, με συνολική μεταφορική ικανότητα τους 1.503.369 τόνους και με μέση ηλικία τα 8.2 έτη. Με την παραλαβή του πλοίου Partnership,  θα έχει ένα στόλο από 11 μοντέρνα πλοία ξηρού φορτίου, εννέα πλοία τύπου Capesize και δύο πλοία τύπου Supramax, με συνολική μεταφορική ικανότητα τους 1.682.582 τόνους και με μέση ηλικία τα 8 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.