30 Απρ 2017

Ο Γ. Οικονόμου ανακοίνωσε τη νέα εποχή της Dryships

Την είσοδο στη νέα εποχή της Dryships ανακοίνωσε επισήμως ο Γιώργος Οικονόμου, πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας.
Πιο συγκεκριμένα, στην αγορά ενός φορτηγού πλοίου χωρητικότητας 82.129 τόνων DW έναντι 24 εκατομμυρίων δολαρίων προχώρησε η εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά Dryships του Γιώργου Οικονόμου. Το πλοίο τύπου Kamasarmax θα αγοραστεί με μετρητά και αναμένεται να παραδοθεί στο δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα που πέρασε η εταιρεία παρέλαβε από τα ναυπηγεία ένα δεξαμενόπλοιο τύπου Aframax.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ξεκίνημα της παραλαβής των πλοίων που είχαμε ανακοινώσει στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και από τη συνεχή αύξηση του στόλου της εταιρείας με την απόκτηση ενός ακόμη πλοίου. Η νέα εποχή της Dryships ξεκίνησε επισήμως και αναμένεται να είναι προσηλωμένη στα κέρδη και στη ρευστότητα».
Η DryShips
Η εταιρεία διαθέτει στόλο που αποτελείται από 13 Panamax φορτηγά τέσσερα Newcastlemax τα οποία αναμένεται να παραδοθούν στο β΄ εξάμηνο του 2017, πέντε Kamsarmax, τέσσερα μεταχειρισμένα πλοία που θα παραδοθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2017 και ένα νεότευκτο, ένα δεξαμενόπλοιο Aframax και άλλο ένα του ίδιου τύπου που θα παραδοθεί στο β΄ τρίμηνο του 2017 καθώς και τέσσερα VLGC –υγραεριοφόρα δύο εκ των οποίων θα παραληφθούν τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2017. Επίσης έχει 6 πλοία offshore support που τροφοδοτούν δύο πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου και τέσσερα πλοία αντιμετώπισης πετρελαιοκηλίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.