7 Φεβ 2017

Ιστιοπλοία: «Η Βραδιά των Πρώτων»


Για την λαμπρή εκδήλωσή της «Η Βραδιά των Πρώτων» στις 22 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο) ετοιμάζεται η ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία. Θα τιμηθούν οι Ολυμπιονίκες, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2016, όχι μόνο για τις τεράστιες επιτυχίες τους, αλλά για την συνολική τους παρουσία στο άθλημα και το ήθος τους.


Η μεγάλη ιστιοπλοϊκή οικογένεια είναι πολύ περήφανη που ουδέποτε την απασχόλησαν θέματα ντόπινγκ, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί από τους αθλητές της είναι εξαιρετικοί μαθητές και φοιτητές και συνδυάζουν ιδανικά τον πρωταθλητισμό με τις επιστήμες. Η Ε.Ι.Ο τους στηρίζει, διότι το μέλλον τους ανήκει και έχουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μεγάλη καριέρα.

Μεταξύ των βραβευθέντων θα είναι οι Ολυμπιονίκες του Ρίο στα 470 Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στα RS:X και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στα Tornado Ιορδάνης Πασχαλίδης – Κώστας Τριγκώνης.

Στο νέο site της ομοσπονδίας (www.eio.gr) μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποια αγόρια και κορίτσια θα τιμηθούν και πολλές άλλες πληροφορίες για την εκδήλωση.

Την μεγάλη γιορτή της Ιστιοπλοίας θα τιμήσουν με την παρουσία τους Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης του αθλήματος, οι οποίοι θα βραβεύσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας έκαναν υπερήφανους το 2016. Πρόκειται για τους Σοφία Μπεκατώρου, Αιμιλία Τσουλφά, Βιργινία, Κραβαριώτη, Σοφία Παπαδοπούλου, Μαρία Βλάχου, Ανδρέα Κοσματόπουλο, Γιάννη Μιτάκη, Ευάγγελο Χειμώνα κι άλλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.