21 Φεβ 2017

Aντίστροφη μέτρηση για την γιορτή της ιστιοπλοίας



Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα λαμπρύνει με την παρουσία του την μεγάλη γιορτή της ιστιοπλοίας «Η Βραδιά των Πρώτων» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο) στις 7.30 το απόγευμα.
Ο Αρχιεπίσκοπος θα τιμηθεί για την ανεκτίμητη προσφορά του στην Εκκλησία, την κοινωνία και την ευλογία του στους αθλητές μας πριν αναχωρήσουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι Ολυμπιονίκες, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016, καθώς και κορυφαίοι προπονητές.

Επίσης θα τιμηθούν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος και ο αρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στο Ρίο Ισίδωρος Κούβελος για την πολύπλευρη υποστήριξή τους στην ιστιοπλοϊκή ολυμπιακή ομάδα.

Εκτός από πολλούς επίσημους προσκεκλημένους την γιορτή θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα της ιστιοπλοϊας που θα βραβεύσουν τους αθλητές. Ανάμεσά τους θα είναι οι Ολυμπιονίκες Νίκος Κακλαμανάκης, Σοφία Μπεκατώρου, Αιμιλία Τσουλφά, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη κι άλλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.