29 Ιαν 2015

Παμπειραϊκή Επιτροπή: Κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ


Η Π.Ε. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Παμπειραϊκή Επιτροπή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ είναι δημιούργημα του συνόλου των φορέων της Πόλης του Πειραιά όπως : Επιμελητηρίων, Παραγωγικών Φορέων, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Εργαζόμενων και Ανέργων, Επιστημονικών Φορέων, όπως : ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, Πανεπιστημιακών, ο Εμπορικός Σύλλογος, όλοι οι Δήμαρχοι της περιοχής κ.λ.π.



Η αναγκαία αυτή συσπείρωση μας έδωσε την δυνατότητα με τεκμηριωμένες θέσεις να αγωνιζόμαστε δύο χρόνια τώρα για την αποτροπή ξεπουλήματος του μεγαλύτερου Λιμανιού της Χώρας που θα ήταν καταστροφικό για την Πόλη, τα Νησιά μας, την Οικονομία της Χώρας. Δυστυχώς η συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. μας αγνοούσε προχωρώντας στο ξεπούλημα.

Η Παμπειραϊκή Επιτροπή θεωρεί θετική την δήλωση του νέου αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας κ. Θοδωρή Δρίτσα ότι η νέα κυβέρνηση θα σταματήσει άμεσα όλες τις διαδικασίες που αφορούν την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.

Η Παμπειραϊκή Επιτροπή διατρανώνει για άλλη μια φορά την θέλησή της να αγωνισθεί για ένα δημόσιο λιμάνι το οποίο θα υπηρετεί τα εθνικά και οικονομικά κοινωνικά συμφέροντα της χώρας και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας.

Η Γραμματεία
Της Παμπειραϊκής Επιτροπής κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.