19 Ιαν 2015

Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ






Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος βραβεύει την Δρούγκα Ευαγγελία για την επιτυχία της με την Βαρδαλή Εύα: 2ο Πανελλήνιο Γυναικών και 2ο Πανελλήνιο Νεανίδων. Μαζί τους η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του ΝΟΤΚ Κέλυ Παυλίδου
Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές μοιράσθηκαν στην Κοπή της Πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών-Καλλιθέας, παρουσία του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.
Ο όμιλος των επιτυχιών σχεδιάζει με υψηλές φιλοδοξίες την αθλητική του δραστηριότητα για τη νέα χρονιά.

Παρόντες ήταν τα μέλη, οι αθλητές και πλήθος κόσμου.                                   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Προετοιμασίας την Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος του ΔΣ της ΕΙΟ Γιάννης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της ΕΟΚΚ και του ΝΑΣ Αντώνης Νικολόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΕΑΘ Χρήστος Θεοδόσης,  ο Πρόεδρος του ΣΙΠ-ΟΤΕ Σταύρος Παπαδέας, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝΑΤΚ Δημήτρης Μπαρούς, ο πληρεξούσιος Υπουργός Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα Μπαρίς Καλκαβάν, ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ και πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, ο εκπρόσωπος των Διεθνών Κλάσεων 470 και 420 και επίσημος αρχικαταμετρητής των Ολυμπιακών του Ρίο 2016 Δημήτρης Δήμου, οι αντιδήμαρχοι Καλλιθέας, Γιώργος Κυριακόπουλος και Άννα Γιαννάκου-Πάσχου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιώργος Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος του Ελληνορωσικού Συνδέσμου, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θόδωρος Ψαλιδόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Παρόν και μέλλον για την Καλλιθέα» Κωνσταντίνος Γρίβας, και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.
Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Τ.Κ., Παντελής Παυλίδης, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους μεγάλους και μικρούς αθλητές και τόνισε πως στις μέρες μας είναι σημαντικότερο από ποτέ ο αθλητισμός να διατηρήσει τον παιδευτικό του χαρακτήρα, κάτι που αντιπροσωπεύει ο Ν.Ο.Τ.Κ.
Η έφορος Δημοσίων Σχέσεων Κέλυ Παυλίδου αναφέρθηκε στις μοναδικές επιτυχίες του ΝΟΤΚ την προηγούμενη χρονιά: «To 2014 ήταν ακόμη μια χρονιά με επιτυχίες και διακρίσεις για το ΝΟΤΚ με κορυφαία την διοργάνωση του Ανοικτού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της ολυμπιακής κατηγορίας σκαφών τύπου 470, την σημαντικότερη ίσως διοργάνωση που έγινε στην χώρα μας μετά του Ολυμπιακούς του 2004 και με συμμετοχές από 35 κράτη από όλο τον κόσμο. Πέρσι, γιορτάσαμε τα 20 χρόνια του Κυκλάδες Ρεγκάττα με μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση και προβολή.
Και οι δύο αγώνες έλαβαν θετικά σχόλια από τον Ελληνικό και Διεθνή τύπο προβάλλοντας το άθλημα, τον όμιλο, την Καλλιθέα, και την Χώρα.
Διοργανώθηκαν οι αγώνες Ανοικτής Θάλασσας του Πόρου και του Κόρφου και αγώνες Αλιείας με μεγάλη συμμετοχή Αθλητών. Τα αγωνιστικά ιστιοπλοϊκά σκάφη Ανοικτής Θαλάσσης του ΝΟΤΚ και φέτος βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και κατέχουν τις περισσότερες πρωτιές από κάθε άλλο όμιλο στο Raking List της ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Η ιστιοπλοϊα τριγώνου αλλά και το κανοέ καγιάκ έφεραν για άλλη μια φορά στον Όμιλο μας κορυφαίες διακρίσεις.
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης μας Σοφία Μπεκατώρου, όπως μας ανακοίνωσε στην περσινή κοπή της πίτας, προπονείται συστηματικά για τους Ολυμπιακούς του Ρίο.
Ο Ολυμπιονίκης μας και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής στα RSX Βύρωνας Κοκκαλάνης με τις διακρίσεις του έχει ήδη προκριθεί για τους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016. Ο Βύρωνας φέτος βρίσκεται στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.                                             Η αγωνιστική ομάδα του 420 κατάφερε και φέτος να βρίσκεται στους πρωταθλητές όπως σημαντικές διακρίσεις είχε και η ομάδα του κανόε καγιάκ.
Πριν περάσουμε στην βράβευση των πρωταθλητών του ΝΟΤΚ… Αξίζει ένα χειροκρότημα σε όλους τους αθλητές μας, στους προπονητές και στους γονείς των παιδιών που στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια.»
Οι αθλητές που βραβεύθηκαν ήταν:
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

RS:X
Βύρωνας Κοκκαλάνης: 1η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη στα RS:X , 1ο Πανελλήνιο Ανδρών, 1η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαϊάμι, 1η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κίνα, 2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγιόρκα, 2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άμπου Ντάμπι.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 420
Μουστακαριάς Γιάννης – Καραδήμας Γιώργος: 1ο Πανελλήνιο Ανδρών
Αρβανίτης Άγγελος – Κανακάρης Θεοφάνης: 1ο Πανελλήνιο Εφήβων και 2ο Πανελλήνιο Παίδων
Μπριλάκης Νικόλαος – Γεωργακόπουλος Νικόλαος: 2ο Πανελλήνιο Εφήβων και 3ο Πανελλήνιο Ανδρών
Μπακατσιά Σουζάννα – Παπαγεωργίου Νικολέττα: 5ο Παγκόσμιο Γυναικών,3ο Πανελλήνιο Νεανίδων και 3ο Πανελλήνιο Γυναικών
Δρούγκα Ευαγγελία – Βαρδαλή Εύα: 2ο Πανελλήνιο Νεανίδων και 2ο Πανελλήνιο Γυναικών
470
Τσιμπουκέλης Αντώνης – Βασίλης Κοντάκης: 2ο Πανελλήνιο Ανδρών
KANOE ΚΑΓΙΑΚ
Ιωάννα Παναγιωτίδου: 3ο  Πανελλήνιο Νεανίδων Κ1 - 200
ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
«VENTUS»  Μιχάλης Κλούβας: 1ο overall στα ORCi και ORCi 2
«ΑΝΑΧ» Νίκος Αναγνώστου: 2ο στα ORCi 2
«ERODIOS» Σωκράτης Καλλιγάς: 2ο στα ORCi 3
«TOMAHAWK» Παναγιώτης Σκαρμέας: 2ο overall στα ORCclub και 1ο ORCclub 1
«ΜANOULI TOO» Αλέξανδρος Θεοδωρίδης: 2ο στα ORCclub 1
«ANEMOS» Παναγιώτης Πλέσσας: 3ο στα ORCclub 1
«KALUHA» Νίκος Παξιμαδάς: 1ο στα ORCclub 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.