26 Ιαν 2015

Χ. Βαφειάς για ΣΥΡΙΖΑ: «Εάν ζητήσουν κάτι λογικό θα το δώσουμε»

"Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητήσει κάτι λογικό η πλειοψηφία των εφοπλιστών νομίζω ότι θα το δώσουμε, δεδομένου ότι αγαπάμε τη χώρα μας και δεν θέλουμε να φύγουμε απ' αυτήν", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Stealhtgas στο Bloomberg όπου κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως τόνισε η εφοπλιστική κοινότητα θέλει την παραμονή της χώρας στο ευρώ και πιστεύουν το ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι θέλει το ίδιο. Μάλιστα ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ότι η αποδυνάμωση του ευρώ το τελευταίο διάστημα τους ευνοεί με δεδομένο ότι πληρώνονται σε δολάρια.
"Πρώτα απ' όλα είμαστε ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι δεν θα πάμε και σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση και ότι θα έχουμε κυβέρνηση εντός 48 ωρών", τόνισε ο κ. Βαφειάς. "Από την άλλη περιμένουμε τώρα να δούμε και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και τις επιχειρήσεις διότι λαμβάνουμε μέχρι στιγμής αντικρουόμενα μηνύματα", πρόσθεσε.

 http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/nautilia/item/218007-xaris-bafeias-sto-bloomberg-gia-siriza-%C2%ABean-zitisoun-kati-logiko-tha-to-dosoume%C2%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.