28 Ιαν 2015

Υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο ανατρέπει ό,τι γνωρίζατε έως τώρα

Το παρθενικό του ταξίδι ετοιμάζεται να κάνει σε λίγους μήνες, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της σειράς Regent Seven Seas Cruises, το οποίο θεωρείται το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Το ονομαζόμενο Explorer είναι τόσο πολυτελές όσο δεν μπορεί να φτάσει η φαντασία ενός ανθρώπου. Όλα τα δωμάτια στο πλοίο είναι σουίτες με μπαλκόνι και όλες τις ανάλογες παροχές.
Επιπλέον, μια από τις υπερπολυτελείς σουίτες είναι σχεδόν 3.900 τετραγωνικά πόδια - 50% μεγαλύτερη από το μέσο αμερικανικό σπίτι, σύμφωνα με το USA Today και θα κοστίζει 5.000 δολάρια, ανά άτομο την βραδιά.
Υπάρχει επίσης άφθονη πολυτέλεια και έξω από τα υπνοδωμάτια. Το κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνει καζίνο, βιβλιοθήκη, τρία εστιατόρια καθώς και μια κύρια τραπεζαρία.
Το Explorer θα κάνει το παρθενικό ταξίδι του τον Ιούλιο του 2016, αλλά μπορείτε να κάνετε κράτηση από τώρα.
Καλώς ήρθατε στο Seven Seas Explorer. Οι κατασκευαστές του, Regent Seven Seas Cruises, ήδη το αποκαλούν «το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε ποτέ».

Το πλοίο έχει δωμάτια μόνο για 750 άτομα και ισχυρίζεται ότι έχει την υψηλότερη αναλογία προσωπικού προς επιβατών στην επιχείρηση των κρουαζιερόπλοιων. Αυτό είναι το υπερπολυτελές λόμπι του πλοίου.Το παρατηρητήριο είναι μερικά καταστρώματα επάνω. Είναι σπορ με συνδυασμό χρωμάτων ασημί και χρυσό και θεωρείται ότι είναι σαν έχει βγει από τις σελίδες του «The Great Gatsby». Το σαλόνι διαθέτει επίσης μια πίστα χορού και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή για μια καταπληκτική θέα στον ωκεανό.Το θέατρο επί του σκάφους, που ονομάζεται Constellation, αποπνέει μια γοητευτική παλιά-αίγλη Hollywood με καθίσματα καμπαρέ στυλ.Μια ευρωπαϊκής έμπνευσης καφετέρια, ονομαζόμενη The Café, βρίσκεται επίσης επί του σκάφους.Διαθέτει ακόμα βιβλιοθήκη, επιτραπέζια παιχνίδια, μυθιστορήματα για να διαβάσετε και DVD τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν στις σουίτες τους.Το Explorer θα φιλοξενήσει μια μυριάδα επιλογών στο φαγητό, ξεκινώντας με την κύρια τραπεζαρία, το Compass Rose. Όλα τα Seven Seas πλοία, διαθέτουν τραπεζαρία Rose, αλλά αυτό διαθέτει ένα υπερσύγχρονο restaurant.Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα ολόφρεσκα ζυμαρικά που προσφέρει η Ιταλική Ριβιέρα εμπνευσμένη από τη La Veranda για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Για το δείπνο, το μετατρέπει σε Sette Mari στο La Veranda για καλό φαγητό. Η θέα στον ωκεανό, ωστόσο, δεν αλλάζει ποτέ. 

Όλες οι σουίτες του πλοίου διαθέτουν παράθυρα. Αυτή είναι η deluxe σουίτα.
Αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η 3.875 τετραγωνικών ποδιών, Regent σουίτα, η οποία αναμφίβολα θα είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό δωμάτιο διαθέσιμο στις θάλασσες. Έχει δύο υπνοδωμάτια, ένα καθιστικό και θα κοστίζει 5.000 δολάρια ανά άτομο την βραδιά.
Το σαλόνι της σουίτας είναι αρκετά ευρύχωρο με μπαρ και ένα μεγάλο πιάνο Steinway. Έξω από το σαλόνι είναι μια «εξωτερική καμπίνα με καθιστικό» που προσφέρει μια θέα 270 μοιρών.
Άλλη μία πρωτιά αυτού του πλοίου είναι η αίθουσα spa στο μπάνιο με το δικό του χαμάμ. Μια διαμονή 14 ημερών στο Regent Σουίτα θα κοστίζει 64.881 δολάρια ανά άτομο. Το πλοίο θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι, από το Μόντε Κάρλο στη Βενετία, τον Ιούλιο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.