17 Νοε 2014

Συγχαρητήρια επιστολή του Μιχ. Λάμπρου στα "Ναυτικά Χρονικά"

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων  απέστειλε γράμμα στο ναυτιλιακό περιοδικό Ναυτικά Χρονικά με αφορμή την επανέκδοση  ιστορικού αντίγραφου των ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ της 1ης Σεπτεμβρίου 1964.

Αναλυτικά: 


"Αγαπητέ κύριε Μπίσια,
Με μεγάλη ικανοποίηση αλλά και ιδιαίτερη συγκίνηση έλαβα την επανέκδοση του επιμελημένου ιστορικού αντίγραφου των ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ της 1ης Σεπτεμβρίου 1964.
Εμείς οι παλαιότεροι παράγοντες της Ελληνικής Ναυτιλίας που βιώσαμε από κοντά τις εξελίξεις της πολύ σημαντικής για τη ναυτιλία μας δεκαετίας 1960-1970, αισθανόμαστε ότι οι ετήσιες αναφορές σας σε εκείνα τα κρίσιμα χρόνια, ξαναφέρνουν στη μνήμη μας έντονες σκέψεις για τα γεγονότα που αναπτύσσετε και ιδιαίτερα για τα 50 χρόνια από το 1ο Ναυτιλιακό Συνέδριο το έτος 1964, όταν είχε ήδη ξεκινήσει η κούρσα ανάπτυξης της Ελληνικής και της Ελληνόκτητης ναυτιλίας που μόλις είχε συνέλθει από τις πολεμικές και μεταπολεμικές δοκιμασίες.
Γι’ αυτήν την προσπάθειά σας δεχτείτε τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, και εσείς προσωπικά αλλά και οι πανάξιοι συνεργάτες σας.
Τα ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ήταν, είναι και θα είναι μια αστείρευτη πηγή σωστής και αμερόληπτης πληροφόρησης του ναυτιλιακού χώρου, χωρίς προκαταλήψεις και εμπάθειες.
Συνεχίστε κύριε Μπίσια το επιτυχημένο σας έργο και να είσαστε βέβαιος ότι προσθέτετε ένα πολύτιμο λιθαράκι στην οικογένεια της Μεγάλης Ελληνικής και της Ελληνόκτητης Ναυτιλίας.
Παρακαλώ να διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μου και την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όλους τους συνεργάτες σας στο ιστορικό περιοδικό ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ.
Με εκτίμηση,
Μιχάλης Λάμπρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.