29 Ιουλ 2014

Ξεκίνησε η λειτουργία του διαδικτυακού μουσείου Greek Shipping Miracle -Δείτε το video

Επιστολή προς τον  Γιώργο Φουστάνο, εκδότη του περιοδικού ΑΡΓΩ και των επετειακών εκδόσεων βιβλίων Ναυτιλιακού και Ιστορικού περιεχομένου, έστειλε ο Μιχάλης Λάμπρος αντιπρόεδρος της Ενωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων  με αφορμή τηνέναρξη   λειτουργίας του διαδικτυακού μουσείου Greek Shipping Miracle από τις 11 Ιουλίου 2014.
 
"Aγαπητέ φίλε Γιώργο,

 
Λόγω απουσίας μου εκτός Αθηνών διάβασα το από 16/07 μηνυμά σου μόλις χθές και αμέσως μπήκα στο link του Μουσείου Greek Shipping Miracle το οποίο με εντυπωσίασε ειλικρινά.
 
Δεν μπόρεσα να δώ όλες τις λεπτομέρειες άλλα όσα είδα είναι πολύ αξιόλογα, πρωτότυπα και η προσωπική σου σφραγίδα αντανακλά πεντακάθαρα για άλλη μια φορά.
 
Σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και περιμένω να δω πότε θα ευαισθητοποιηθεί το Υπουργείο μας οι Ενώσεις και το Ναυτικό Επιμελητήριο να αναγνωρίσουν έμπρακτα το τεράστιο έργο που έχεις δημιουργήσει για τη μεγάλη υπόθεση της Ελληνικής Ναυτιλίας.
 
Η συμβολή σου και το έργο σου μας κάνουν όλους υπερήφανους που είχαμε την τύχη να ασχοληθούμε και να συμμετέχουμε στην μεγάλη οικογένεια της Ακτής Μιαούλη και να προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια ένα μικρό λιθαράκι στο μεγάλο απαράμιλλο και ένδοξο οικοδόμημα της Ελληνικής και της Ελληνόκτητης Ναυτιλίας ο καθένας μας απο το μετερίζι που αγωνίζεται.
 
Συνέχισε καλέ μου φίλε την ανεκτίμητη προσφορά σου και είμαι βέβαιος ότι η ιστορία της Ελληνικής Ναυτιλίας θα έχει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της προσφοράς στις μελλοντικές γενιές.
 
Φιλικότατα,
 
Μιχάλης Λάμπρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.