20 Ιουλ 2014

Ηράκλειο: Όταν ο Μίκυ Μάους συνάντησε τον… Μινώταυρο!

Μοναδική και παραμυθένια η ατμόσφαιρα στο νησί  για την υποδοχή του μαγικού κρουαζιερόπλοιου της DisneyMagic

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα γινόταν αν ο Μίκυ Μάους συναντούσε τον Μινώταυρο; Ή αν ο Ντόναλντ Ντακ έβλεπε μπροστά του να εξελίσσεται η ιστορία του Μίτου της Αριάδνης; Ακούγεται εξωπραγματικό και φαίνεται… παραμυθένιο κι όμως είναι «αληθινό» και συνέβη στη Κρήτη.


Σήμερα το πρωί «έδεσε» στο λιμάνι του Ηρακλείου το παραμυθένιο κρουαζιερόπλοιο της DisneyMagic.


Ο ΟΛΗ σε συνεργασία με το δήμο Ηρακλείου αλλά και καταστηματάρχες της πόλης δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα μοναδική και παραμυθένια για την υποδοχή του μαγικού αυτού κρουαζιερόπλοιου.
Έφεραν κοντά την μεγάλη εταιρία των παραμυθιών με τον πρώτο πολιτισμό της Ευρώπης, τον Μινωικό.Το πρωί στο χώρο του λιμανιού είχε στηθεί μία μεγάλη σκηνή όπου εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια όλων των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου – συμπεριλαμβανομένου και των αγαπημένων χαρακτήρων της Disney– η ιστορία του Μίτου της Αριάδνης, με πρωταγωνιστές την ίδια την Αριάδνη, τον Θησέα αλλά και τον θρυλικό Μινώταυρο.Flash mob syrtaki στη… Λότζια

Όσο περνούσε η ώρα αλλά και οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου ανέβαιναν προς την πόλη του Ηρακλείου τόσο γινόταν και ένα ταξίδι στους… πολιτισμούς.

Οι επιβάτες του παραμυθένιου πλοίου, στάθηκαν και θαύμασαν όλα τα μνημεία της ενετοκρατίας που έχει η πόλη ενώ τελικός προορισμός τους ήταν η Λότζια.

Εκεί φτάσανε στην… σύγχρονη εποχή όπου ομάδα Ηρακλειωτών – σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς – πραγματοποίησαν ένα flashmob με ειδικό θέμα το Συρτάκι.

Ο Κούλες του Ηρακλείου κοσμεί το… παραμυθένιο κρουαζιερόπλοιο

Μία τιμητική πλακέτα από το λιμάνι του Ηρακλείου και το απόρθητο φρούριο τον… Κούλε έδωσε ο πρόεδρος του ΟΛΗ, Ιωάννης Μπρας στον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου του Disney κατά την επίσκεψή του στο πλοίο.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.