20 Ιουλ 2012

"Αλλήθωρη" συνάντηση στο υπουργείο Ναυτιλίας & Aιγαίου!!!





Συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά  Βασίλης Μιχαλολιάκος με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε ότι "σε όλα τα θέματα είχαμε σύγκλιση. Αναμένονται τώρα τα αποτελέσματα αυτής της σύγκλισης".

 Αν κρίνω από τη φωτογραφία που ο ένας κοιτάει δεξιά και ο άλλος αριστερά στο υπερπέραν  τότε δεν μπορώ παρά να είμαι απαισιόδοξος......Πιο πολύ για "αλλήθωρη" συνάντηση μου φαίνεται.

Για την ιστορία και τη δική σας ενημέρωση ακολουθή το δελτίο τύπου: 


" Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη, στο γραφείο του στο Υπουργείο, συναντήθηκε σήμερα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε:
«Ο Πειραιάς και η Ελλάδα επαναπόκτησαν το αυτονόητο, δηλαδή το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, το οποίο μπορεί και πρέπει να γίνει ένα από τα σημαντικότερα Υπουργεία της χώρας. Η Ελλάδα είναι ναυτιλία και πολιτισμός. Με τον κ. Υπουργό, που μας συνδέει και φιλία, συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούν την εμπορική, ναυτιλιακή και τουριστική ανάπτυξη της πόλης και της χώρας και σε όλα τα θέματα είχαμε σύγκλιση. Αναμένονται τώρα τα αποτελέσματα αυτής της σύγκλισης.
Για το θέμα του ΟΛΠ, έχουμε μιλήσει με τον Υπουργό, με τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση. Υπάρχει και εκεί σύγκλιση απόψεων.»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το monorail, ο κ. Μιχαλολιάκος, σημείωσε:
«Τα έργα για το monorail δεν θα ξεκινήσουν. Το monorail δεν θα έρθει ποτέ στον Πειραιά».