24 Δεκ 2016

Μιχ.Λάμπρος προς Νικ.Τσαβλίρη: «…μεγάλη ικανοποίηση αλλά και υπερηφάνεια για τη Ναυτιλία μας…»




Επιστολή στον Νίκο Τσαβλίρη πρόεδρο του ICS Greek Branch έστειλε ο Μιχάλης Λάμπρος, Γενικός Διευθυντής της MAJESTIC INTERNATIONAL CRUISES INC. με αφορμή το 12ο  ετήσιο forum της ICS Greek Branch

«Αγαπητέ Νίκο,

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ εσένα και τους συνεργάτες σου για την καθ’ όλα άψογη διοργάνωση του 12ου ετήσιου forum της ICS Greek Branch το οποίο είχα την τύχη να παρακολουθήσω στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.


Όλοι οι ομιλητές ήταν σαφείς και οι απόψεις που εξέφρασαν κάλυψαν και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Όμως θέλω φίλε Νίκο να υπογραμμίσω με μεγάλη ικανοποίηση αλλά και υπερηφάνεια για τη Ναυτιλία μας, την παρουσία νέων ανθρώπων σε μεγάλη πλειοψηφία νέων ναυτιλιακών στελεχών, που η παρουσία και η ζωντάνιά τους γέμισε το αμφιθέατρο.

Όταν συναντώ και ανταλλάσω απόψεις πάνω στα φλέγοντα θέματα της Ναυτιλίας με νέους ανθρώπους, αφ’ενός χαίρομαι που υπάρχει μαι επιτυχημένη συνέχεια στον κλάδο μας, αφ’ ετέρου με εντυπωσιάζει η επιστημονική τους κατάρτιση, κάτι που έλειπε από τη δική μας γενιά, που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς τους νέους.

Διαπιστώνω με χαρά ότι η κεντρική ιδέα των δραστηριοτήτων της ICS Greek Branch βασίζεται και  απευθύνεται σε αυτούς τους άξιους νέους συνεχιστές της ένδοξης ιστορικής ναυτικής μας παράδοσης που μας κάνει όλους όσους ασχολούμεθα με αυτόν τον τομέα υπερήφανους.

Σε παρακαλώ διαβίβασε στους συνεργάτες σου τα θερμά μου συγχαρητήρια και την ευχή να συνεχίσουν να  προσφέρουν ο καθένας από τη δική του σκοπιά ό,τι καλύτερο μπορούν στην υπόθεση της μεγάλης Ελληνικής και Ελληνόκτητης Ναυτιλίας.

Με τέτοια ικανά και αξιόλογα στελέχη, η Ναυτιλία μας είναι καταδικασμένη να διατηρήσει την παγκόσμια πρωτιά που παρέλαβε από τους σημερινούς αγωνιστές του θαλάσσιου στίβου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μιχάλης Λάμπρος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.