21 Νοε 2013

To Louis Cristal με τα χρώματα της Κούβας



Η Cuba Cruise αναμένεται να ολοκληρώσει την επόμενη εβδομάδα τις επιθεωρήσεις ασφάλειας και εργασίες αναβάθμισης στο Louis Cristal προτού ξεκινήσει κρουαζιέρες στην Κούβα σε συνεργασία με τη Louis Cruises. To Louis Cristal θα διαθέτει νέα δορυφορικά συστήματα, όταν πλέει στην Κούβα


Αυτή τη στιγμή προχωρούν σε διενέργεια των απαραίτητων ασκήσεων ασφαλείας του πληρώματος και πορχωρούν στην εγκατάσταση νέων δυνατοτήτων ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των δορυφορικών συστημάτων που θα παρέχουν αθλητικά κανάλια Βόρειας Αμερικής και τα άγκιστρα οροφής για παραστάσεις τσίρκου .
Το Louis Cristal θα αναχωρήσει, στις 24 Νοεμβρίου, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των υπηρεσιών.
" Είμαστε ακριβώς στην ώρα μας , " δήλωσε ο Dugμινald Wells , ο Πρόεδρος Cuba Cruises . « Έχουμε ένα εξαιρετικό πλήρωμα στο Louis Cristal και οι ομάδες της Κούβας και του Καναδά προετοιμάζονται για την άφιξη του στο νησί . "
To Louis Cristal θα ξεκινήσει την πρώτη σεζόν για την Καραϊβική στις 16 Δεκεμβρίου 2013 και θα πραγματοποιήσει επταήμερες κρουαζιέρες από την Αβάνα , Κούβα και Montego Bay , Jamaica , μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014. Θα προσεγγίσει έξι λιμάνια και οι επιβάτες θα επισκέπτονται διατηρητέα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς , τέσσερα εθνικά πάρκα, καθώς και διάσημες παραλίες και αποικιακές πόλεις .
Το πλοίο διαθέτει 480 καμπίνες και σουίτες , σαλόνια και εστιατόρια , καζίνο και ανοιχτό κατάστρωμα περιπάτου , καθώς και μια γωνιά internet , Wi-Fi και περιαγωγής GSM κινητής τηλεφωνίας. Κάθε κρουαζιέρα θα περιλαμβάνει κουβανική κουζίνα και παραδοσιακή διασκέδαση από τοπικούς μουσικούς και χορευτές

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.