22 Νοε 2013

"Η κατάργηση του “cabotage” για το yachting πρέπει να είναι άμεση και άνευ όρων"

Επιστολή στον ΥΝΑ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη έστειλε ο Μιχάλης Λάμπρος Γενικός Διευθυντής MAJESTIC INTERNATIONAL CRUISES INC και αντιπρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας με την οποία ζητάει την άμεση κατάργηση του “cabotage” για το yachting.
  Αναλυτικά: 


Κύριον
Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη,
Υπουργόν Ναυτιλίας και Αιγαίου,
Πειραιά
 
 
 
Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,
 
Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τις προσπάθειές σας μέσα από τις τελευταίες εξελίξεις των νομοσχεδίων που κατατίθενται στην Βουλή και συγκεκριμένα για τις νέες διατάξεις που θα ισχύσουν από 1ης Ιανουαρίου 2014 για τον τουρισμό yachting και για τα σκάφη, που ελπίζομε ότι θα μας χαρίσουν το επιθυμητό εισόδημα που θα βοηθήσει την εθνική μας οικονομία.
 
Κύριε Υπουργέ, θα σταθώ μόνο στο θέμα της κατάργησης των διατάξεων που απαγορεύουν την ελεύθερη διακίνηση όλων των σκαφών ανεξαρτήτως από την χώρα σημαίας που φέρουν, δηλαδή κάτι σαν κατάργηση του cabotage.  Προς Θεού κύριε Υπουργέ, μην γίνει το ίδιο λάθος που έγινε με την κατάργηση του cabotage στα κρουαζιερόπλοια, που όπως γνωρίζετε συνέβη με καθυστέρηση πολλών δεκάδων ετών, κάτι που στο τέλος απέβει δώρον άδωρο.
 
Προχωρήστε δυναμικά και λύσετε αυτό το πρόβλημα προτού να είναι αργά. Η κατάργηση του “cabotage” για το yachting πρέπει να είναι άμεση και άνευ όρων.
 
Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.
 
Με εκτίμηση,
 
Μιχάλης Λάμπρος
Γενικός Διευθυντής
 
MAJESTIC INTERNATIONAL CRUISES INC.,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.