28 Νοε 2013

Εκπρόσωποι της Ναυτιλίας στο δείπνο Μπαρνιέ για τη ρευστότητα στην αγορά


Κλειστό δείπνο πραγματοποιείται απόψε, όπου εκπρόσωποι του επιχειρηματικού τομέα θα παρακαθίσουν με τον Επίτροπο εσωτερικής αγοράς και αρμόδιο για τον τραπεζικό τομέα στην Ευρώπη, Μισέλ Μπαρνιέ.

Κύριο θέμα του γεύματος, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ελληνίδας Επιτρόπου, Μαρίας Δαμανάκη, είναι η ρευστότητα στην ελληνική οικονομία.
Στο δείπνο θα συμμετάσχουν οι επιχειρηματίες: Αναστάσιος Καλλιτσάντζης, Ευτύχιος Βασιλάκης, Σπύρος Θεωδορόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος.
Από πλευράς ναυτιλίας θα είναι οι Θ.Βενιάμης, Γ. Λύρας, Λ. Δημητριάδης Ευγενίδης, Μιχάλης Σακέλης, Γεώργιος Γράτσος.
Από πλευράς τραπεζιτών, προσκεκλημένοι είναι οι Α. Τουρκολιάς, Μ. Σάλλας, Γιάννης Κωστόπουλος, Χρήστος Μεγάλου.
Επίσης, οι επιχειρηματίες Θ. Φέσσας, Γ. Γιώτης, Π. Κυριακόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης.
Παράλληλα, θα εκπροσωπηθεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο δια μέσου του Π. Ραβάνη, η ΓΣΕΒΕΕ δια μέσου του Γ. Καββαθά, τους τουριστικούς πράκτορες θα εκπροσωπήσει ο Γ. Τελώνης, ενώ ο Ν. Βερνίκος θα εκπροσωπήσει το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο.
Το κυρίαρχο θέμα της συνάντησης θα είναι η επιχειρηματικότητα στην Ε. Ε και οι σχετικές προκλήσεις, που έχει να αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνδυασμό με τις μεγάλες δυσκολίες που οι Ελληνες επιχειρηματίες γνωρίζουν λόγω της κρίσης.
Ο κ. Μπαρνιέ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και για τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, που συντελούνται στο χρηματοπιστωτικό τομέα της χώρας ως αποτέλεσμα της μεγάλης κρίσης, καθώς είναι αρμόδιος και για αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.