13 Σεπ 2013

Μεγαλύτερη στήριξη από τον εφοπλισμό του Λονδίνου

Να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην εθνική οικονομία κάλεσε τους εφοπλιστές του Λονδίνου ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε συνάντηση που είχε χθες στη βρετανική πρωτεύουσα με το προεδρείο της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Committee, με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Χαράλαμπο Φαφαλιό, ευχαρίστησε τον υπουργό για τη στήριξη που παρέχει η κυβέρνηση στην ελληνική ναυτιλία και διαπίστωσε ότι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα υπάρχει ευνοϊκό κλίμα για την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη της ναυτιλίας εν γένει.
Στη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ένας απολογισμός της μέχρι τώρα κατάστασης τόσο στην οικονομία όσο και στην ελληνική ναυτιλία. Ο κ. Βαρβιτσιώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εθελοντική συμβολή των εφοπλιστών του Λονδίνου στα δημοσιονομικά έσοδα της χώρας και τους κάλεσε να συνεχίσουν να προσφέρουν στην ελληνική οικονομία.
Επίσης, δήλωσε υπερήφανος για την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία της ελληνόκτητης ναυτιλίας και τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος του υπουργείου Ναυτιλίας είναι η ενίσχυση της ελληνικής σημαίας. Παράλληλα συζητήθηκε και η κατάσταση στη ναυτική εκπαίδευση, με τον κ. Βαρβιτσιώτη να ζητά από το Committee να συμβάλει στην ενίσχυση των υποδομών των σχολών.

ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.