26 Αυγ 2013

Σταύρος Λιβανός - Μαριέλλα Τσαβλίρη: «Πριγκιπικά» βαφτίσια στην Κορωνίδα

Jet setters, γαλαζοαίματοι και τραπεζίτες  αγκυροβόλησαν στο ιδιωτικό νησί 

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο γάμος του Σταύρου Λιβανού και της Μαριέλλας Τσαβλίρη, μελών δύο πανίσχυρων εφοπλιστικών οικογενειών, αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός του αριστοκρατικού Λονδίνου. Χθες, βάφτισαν τον μοναχογιό τους στο ιδιωτικό τους νησί, την Κορωνίδα, που πλημμύρισε από γιοτ και βαρυσήμαντες αφίξεις.
Τέτοιο γκλάμουρ έχει να ζήσει η Κορωνίδα, το μικρό νησί της Ερμιονίδας, από την εποχή του δημιουργού της εφοπλιστικής δυναστείας Σταύρου Λιβανού. Τότε που οι κόρες του Τίνα Ωνάση και Ευγενία Νιάρχου περνούσαν εκεί ανέμελα καλοκαίρια, με κοσμικά καλέσματα και βεγγέρες. Μόλις πριν από ένα 24ωρο ο αδελφός τους, Γιώργος Λιβανός, είχε τη χαρά να παρακολουθήσει τη βάπτιση του εγγονού του, Λιβανού junior, συνεχιστή της οικογένειας. Από το πρωί του Σαββάτου οι ακρογιαλιές του νησιού πλημμύρισαν από μυθικές θαλαμηγούς και εντυπωσιακά γιοτ.

Για όσους έτυχε να βρίσκονται σε κοντινά νησιά ή ακόμη και εν πλω ένας τέτοιος θαλάσσιος συνωστισμός μόνο συνηθισμένος δεν ήταν. Το ζεύγος Σταύρου Λιβανού και Μαριέλλας Τσαβλίρη θέλησε να καλέσει τους συγγενείς αλλά και τους στενούς του φίλους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής ζωής του, που δεν είναι άλλη από τη βάπτιση του μοναχογιού τους. Η λίστα των καλεσμένων ξεπερνά σε αίγλη ακόμη και τα πιο γκλάμορους καλέσματα που διοργανώνονται τα τελευταία χρόνια στη Γηραιά Αλβιώνα. Οι Φίλιππος και Σπύρος Νιάρχος διέκοψαν για λίγο τις διακοπές τους στη Σπετσοπούλα για να παρευρεθούν στα βαφτίσια, όπως βέβαια συνέβη και με την κόρη του Φίλιππου, την Ευγενία, η οποία εγκατέλειψε την κοσμική Μύκονο για την Κορωνίδα, στην οποία έδωσε το «παρών» έχοντας ως συνοδό τον αγαπημένο της Χρήστο Οικονόμου. 

Kείμενα και φωτό από το
protothema.gr
Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.