31 Οκτ 2018

MAST MARITIME SERVICES: Αποκλειστικός εκπρόσωπος της Kuzey Star Shipyard στην Ελλάδα





Μια σημαντική συμφωνία για αποκλειστική εκπροσώπηση του τουρκικού ναυπηγείου KUZEY STAR SHIPYARD στην Ελλάδα από την MAST MARITIME SERVICES SA, υπογράφηκε πριν από λίγες ημέρες.
 Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2018 στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,  ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του ναυπηγείου KUZEY STAR SHIPYARD,  Imral Tuncay, ανακοίνωσε,   επισήμως την  αποκλειστικότητα για την αντιπροσώπευση του Ναυπηγείου στην ελληνική αγορά.

«Η MAST MARITIME SERVICES SA και η KUZEY STAR SHIPYARD έχουν μια επιτυχημένη συνεργασία από το 2015, τηρώντας τη δέσμευσή τους προς τους συνεργάτες του, για «Ποιότητα, Τεχνογνωσία και Αξιοπιστία», δημιουργώντας με επιτυχία μια δυναμική και τακτική συνεργασία με πολλές αξιόπιστες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες.
Η υπογραφή της συμφωνίας θα επιτρέψει στις εταιρείες μας να ενισχύσουν την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους, η οποία θα ενισχύσει τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες μας και προς την Ελληνική Ναυτιλιακή Οικογένεια συνολικότερα», δήλωσε ο Σταμάτης Νεαμονίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της MAST MARITIME SERVICES SA.
Από την πλευρά του, ο  Gokhan Turkhan, Διευθυντής Μάρκετινγκ της KUZEY STAR SHIPYARD μεταξύ άλλων,  επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εκπροσωπούμαστε από την MAST MARITIME SERVICES SA στην ελληνική αγορά, η οποία έχει μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία για εμάς».

Ο  Μάνος Κατσουλάκης, διευθύνων σύμβουλος της MAST MARITIME SERVICES SA κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, δήλωσε: « Έχουμε την τιμή να είμαστε ένα από τα λίγα ελληνικά γραφεία που έχουν αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Τουρκία. Το KUZEY STAR SHIPYARD κατατάσσεται στα 3 καλύτερα ναυπηγεία της Τούζλα και αυτό μας δίνει τη ικανότητα να εκμεταλλευτούμε τις αναπτυξιακές μας δυνατότητες προς όφελος των πελατών μας».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.