12 Οκτ 2018

Ραγδαία η τεχνολογική ανάπτυξη των τελευταίων ετών στον κλάδο της ναυτιλίας.


Η METIS Cyberspace Technology SA, μέλος του Olympia Group, συμμετείχε στο 4ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής με θέμα «Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ναυτιλία». Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων του κλάδου της ναυτιλίας και του ελληνικού και διεθνούς επιχειρείν.


 Ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης, CEO της METIS, του πολυτιμότερου virtual συνεργάτη κάθε ναυτιλιακής εταιρείας, συμμετείχε στην ενότητα με θέμα «Ψηφιακή Επανάσταση και Ναυτιλία», την οποία διεύθυνε ο Χρήστος Δόγας, Διευθυντής της Ναυτεμπορικής, όπου τοποθετήθηκε σχετικά με την επιρροή των νέων τεχνολογιών στην εξέλιξη του κλάδου της ναυτιλίας.

Κεντρικό θέμα της ενότητας ήταν η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη των τελευταίων ετών στον κλάδο της ναυτιλίας. Στη τοποθέτησή του, ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε πως βρισκόμαστε προ των πυλών της 4ης επανάστασης, του ψηφιακού μετασχηματισμού της παγκόσμιας ναυτιλίας, σημειώνοντας πως ο κλάδος της ναυτιλίας καθυστέρησε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.