5 Οκτ 2018

ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ: Επίσημος φορέας παροχής πληροφοριακών στοιχείων για τα πλοία

Την Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2018 ανακοινώθηκε επίσημα από το EQUASIS η αναγνώριση του οργανισμού μας, ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ Α.Ε., ως επίσημου φορέα παροχής πληροφοριακών στοιχείων για  τα πλοία που παρακολουθεί ο οργανισμός και τους εκδίδει τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας.
Η συγκεκριμένη αναγνώριση αποτελεί άλλο ένα βήμα καταξίωσης του οργανισμού στο διεθνές ναυτιλιακό περιβάλλον καθώς αποδεικνύει ότι η πληροφοριακή δομή του οργανισμού παρέχει δημόσια αξιόπιστα στοιχεία για τα πλοία που παρακολουθεί, σε πλήρη συμμόρφωση με την απαίτηση του Κώδικα περί Αναγνωρισμένων Οργανισμών (RO Code) για δημόσια παροχή συγκεκριμένων πληροφοριών  και είναι εναρμονισμένη με τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια του EQUASIS.

To EQUASIS αποτελεί το πληροφοριακό εργαλείο της   Ευρωπαϊκής Ναυτιλιακής Επιτροπής Ασφάλειας (European Maritime Safety Agency – EMSA) που παρέχει δημόσια πληροφοριακά στοιχεία για τα πλοία που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο σε τομείς που αφορούν την ασφάλεια. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο www.equasis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.