11 Οκτ 2018

Ο «Φοίνιξ Νηογνώμων ΑΕ» εγκαινίασε τα νέα γραφεία στο λιμάνι της Καλαμάτας






Τα νέα γραφεία στο λιμάνι της Καλαμάτας εγκαινίασε ο «Φοίνιξ Νηογνώμων ΑΕ».  Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τοπικοί πολιτειακοί παράγοντες, εκπρόσωποι αρχών, πράκτορες και πλοιοκτήτες όπου είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του Οργανισμού και τις επερχόμενες αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά τις επιθεωρήσεις όπως προβλέπεται στο Ν. 4504/2017.
Το νέο γραφείο βρίσκεται στην οδό Τσαμαδού 13, δίπλα στο λιμάνι της Καλαμάτας και ο εκπρόσωπός του Οργανισμού, κ. Αντώνης Μιχαλόπουλος είναι Ναυπηγός Μηχανικός.
Μέσα στα τελευταία δύο χρόνια η πορεία του ελληνικών συμφερόντων «Φοίνιξ Νηογνώμων ΑΕ» ή Phoenix Register of Shipping όπως είναι γνωστός στο εξωτερικό είναι αλματώδης. Στις αρχές του καλοκαιριού κατάφερε να συμπεριληφθεί  στην  «high performance» λίστα  του Paris MOU, ενός θεσμού που ως σκοπό έχει  να εξαλείψει τη  λειτουργία πλοίων που δεν πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος,  μέσω ενός εναρμονισμένου συστήματος ελέγχου από τις λιμενικές αρχές κάθε κράτους που συμμετέχει στο  λεγόμενο Μνημόνιο Συμφωνίας του Παρισιού.
Ο  «Φοίνιξ Νηογνώμων» έχει ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων σε πολλά λιμάνια της Ελλάδας ενώ οι  επιθεωρητές έχουν  καταξιωμένη πορεία και ισχυρή παρουσία στις περιφέρειες τους.
Σχολιάζοντας  την ανάπτυξη του δικτύου του Φοίνικα ο Άρης Αρβανιτάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος υπογραμμίζει:
 «Το δίκτυο ήταν για μας ανάγκη πρώτης προτεραιότητας αναγνωρίζοντας την, στρατηγικής αξίας, σημασία που έχει το δίκτυο αποκλειστικών επιθεωρητών σε έναν νηογνώμονα. Κινηθήκαμε λοιπόν σε αυτόν τον άξονα, διαμορφώσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης και πείσαμε – αν θέλετε- το σύνολο σχεδόν των αντιπροσώπων του Ελληνικού Νηογνώμονα να μας εμπιστευτούν ως συνεχιστές της δικής τους αξιοπιστίας στις τοπικές τους κοινωνίες. Πετύχαμε να τους στηρίξουμε με υψηλό επαγγελματισμό, συνέπεια και ευθύνη και να δικαιώσουμε την αγωνιώδη προσδοκία τους για επαγγελματική συνέχεια αντικαθιστώντας επάξια το φορέα που εκπροσωπούσαν έως τότε αλλά και αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών τους.»

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.