15 Δεκ 2017

Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Πλοιοκτητών ο Πάνος Λασκαρίδης




Την προεδρία της Ένωσης Ευρωπαίων Πλοιοκτητών (ECSA) παρέλαβε χθες o πλοιοκτήτης Πάνος Λασκαρίδης γεγονός που αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση για την κυριαρχία της ελληνόκτητης ναυτιλίας παγκοσμίως.
Ειδικότερα την παράδοση έκανε ο Niels Smedegaard, CEO της Ένωσης των Δανών Εφοπλιστών και της ναυτιλιακής DFDS, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.


Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την εμπιστοσύνη. Δεσμεύομαι για την επικέντρωση της ευρωπαϊκής ναυτιλιακής ατζέντας σε ζητήματα πλοιοκτητών, για τη συνεργασία με τα μέλη προς μία αποδοτική, ανταγωνιστική εφοπλιστική κοινότητα με το βλέμμα στο μέλλον” δήλωσε ο Πάνος Λασκαρίδης, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και διευθύνων σύμβουλος των ναυτιλιακών εταιρειών Laskaridis Shipping Co. Ltd. και Lavinia Corp,

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της ECSA, Martin Dorsman, επεσήμανε: Θέλουμε να συνεργαστούμε στενά με τον κ. Λασκαρίδη και καλωσορίζουμε τη βαθιά τεχνογνωσία και εμπειρία του στον παγκόσμιο ναυτιλιακό κλάδο”.

Η θητεία του Π. Λασκαρίδη θα διαρκέσει έως και τον Ιανουάριο του 2020. Ο έλληνας πλοιοκτήτης ήταν μέχρι πρότινος αντιπροέδρος της ECSA, την οποία πλέον αναλαμβάνει από τον Ιανουάριο ο Σουηδός Claes Berglund.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.