21 Δεκ 2017

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο Υπουργείο Ναυτιλίας



Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές από τη Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, άκουσαν σήμερα η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του ΥΝΑΝΠ.
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν επίσης η Βυζαντινή Χορωδία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παιδιά από τον βρεφονηπιακό σταθμό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και παιδιά από το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», ενώ ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από την χορευτική ομάδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής στον χαιρετισμό που απηύθυνε δήλωσε ότι «η γέννηση του Θεανθρώπου συνδέεται με την προσπάθεια που ξεκινάει κάθε άνθρωπος να αλλάξει τα πράγματα στη ζωή του. Και η πατρίδα βρίσκεται σε μια καμπή, καθώς ξεδιπλώνει τις δυνατότητές της ώστε να βγει από μια πολυεπίπεδη οικονομική και κοινωνική κρίση, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο, και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που διαθέτουν για να είναι αυτό που θέλουν οι ίδιοι και όχι εκείνο που θέλει, πολλές φορές, να τους επιβάλλει το κοινωνικό σύστημα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους προσωπική και οικογενειακή υγεία, και το Νέο Έτος να ξεκινήσει έχοντας όλοι μας υπόψη ότι με συλλογικό τρόπο και με αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη μπορούμε να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια και να αισθανθούμε ότι είμαστε συνοδοιπόροι, συμμαχητές σε μια προσπάθεια που αφορά όλους».

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Κουρουμπλής και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, συνοδευόμενοι από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Διονύσιο – Χαράλαμπο Καλαματιανό, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη, τον Α’ Υπαρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη και το Β’ Υπαρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Παναγιώτη Παρασκευά, χαιρέτησαν και αντάλλαξαν ευχές με στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και με το πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.