14 Νοε 2017

Αγγ.Φράγκου: Ενίσχυση της ρευστότητας και του στόλου της Navios Maritime Partner







Κερδοφόρα είναι η οικονομική χρήση της εισηγμένης στο NYSE ναυτιλιακής εταιρείας  Navios Maritime Partner της Αγγελικής Φράγκου για το 9μηνο του2017.
Πιο συγκεκριμένα, ο τζίρος ανήλθε στα 152,4 εκατομμύρια δολάρια και  ρευστότητα από τη διαχείριση του στόλου  στα 37,9 εκατομμύρια. Το EBITDA έκλεισε στα 95,9 εκατομμύρια δολάρια.

Το γ΄ τρίμηνο η εταιρεία είχε τζίρο 60 εκατομμύρια δολάρια και ρευστότητα στα  22,4 εκατομμύρια ενώ το EBITDA έφθασε τα 37,9 εκατομμύρια.  

Η Αγγελική Φράγκου πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: «Είναι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου διάστημα κατά το οποίο η εταιρεία είχε κέρδη 60 εκατομμύρια δολάρια, EBITDA 41 εκ. και καθαρά κέρδη 9,2 εκατομμύρια δολάρια». Η ρευστότητα της εταιρείας  όπως επεσήμανε η ελληνίδα πλοικτήτρια της έδωσε τη δυνατότητα να ανανεώσει τον στόλο με τα φορτηγά πλοία αποκτώντας επτά και πουλώντας ένα.
« Αυτές οι κινήσεις αύξησαν τον στόλο κατά 33% με βάση την χωρητικότητα και μείωσε τον μέσο όρο ηλικίας κατά 9%» επεσήμανε η Αγγελική Φράγκου.
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.