29 Νοε 2017

Η Διαχρονική Πορεία του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. και η Συμβολή του στην Ναυτιλία








 Διάλεξη με θέμα: «Η Διαχρονική Πορεία του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. και η Συμβολή του στην Ναυτιλία», πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Προσομοιώσεων του εκπαιδευτικού κέντρου της εταιρίας Technava στο πλαίσιο των μηνιαίων παρουσιάσεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας.
Ομιλητής ήταν  ο  Απόστολος Δόμβρος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Μονάχου και Επίτιμος Πρόεδρος του Ινστιτούτου.

Τον κο Δόμβρο, προλόγισε ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ.  Μ. Μαντζαφός, ιδιαίτερη δε παρουσίαση του έργου του έγινε από τον  Βύρωνα Τομάζο, ο οποίος  πέρα του επιστημονικού και επαγγελματικού έργου του ομιλητή, τόνισε  τη συγγραφική του ικανότητα καθώς και την συμβολή του στο κοινωνικό έργο και ιδιαίτερα το Ίδρυμα στη Κένυα.

Ο  Απ. Δόμβρος  άρχισε  την ομιλία του κάνοντας  ιστορική αναδρομή , αναφέροντας τους Διατελέσαντες Προέδρους και τους Ευεργέτες του Ινστιτούτου τονίζοντας την πολύτιμη βοήθεια τους στην προώθηση της Ναυτικής Τεχνολογίας της Ελλάδας στην παγκόσμια ναυτιλία. Στην συνέχεια  αναφέρθηκε στους τομείς τους οποίους συνέβαλε το Ινστιτούτου όλα αυτά τα χρόνια, στις δράσεις του και τις προσπάθειες του με στόχο την προαγωγή της Ναυτιλίας στην Ελλάδα γενικότερα, υπογραμμίζοντας τους επιστημονικούς και μόνο σκοπούς του.
 Το παρών έδωσαν μέλη και φίλοι του Ελληνικού Ινστιτούτου της Ναυτικής Τεχνολογίας, στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, Νηογνώμονες, , εκπρόσωποι φορέων και ενώσεων καθώς και καθηγητές και φοιτητές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.