6 Οκτ 2017

Συζητήσεις Cosco με Attica Group για το λιμάνι του Πειραιά






Η  Attica Group είναι σε επαφή με την Cosco προκειμένου να βρουν τρόπους συνεργασίας όσο αφορά τη λειτουργία του επιβατικού λιμανιού:

 «Συναντηθήκαμε μία φορά με τη διοίκηση της Cosco  το καλοκαίρι. Πριν 10 ημέρες είχαμε και τηλεφωνική επικοινωνία ενώ μέσα σ τον μήνα θα ξανασυντηθούμε για να συζητήσουμε πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι επιβατικοί Σταθμοί που βρίσκονται στην προβλήτα που δένουν τα κρητικά πλοία αλλά και στην προβλήτα μπροστά από τον Άγιο Σπυρίδωνα» επισημαίνει η διοίκηση της Attica:
«Υπάρχει βέβαια ο προβληματισμός ότι  δεν θα εξυπηρετεί κανέναν ο επιβατικός σταθμός μπροστά από τον Άγιο Σπυρίδωνα αφού τα πλοία θα βρίσκονται εκεί δεμένα και έτοιμα για το δρομολόγιό τους,  οπότε οι επιβάτες θα επιβιβάζονται άμεσα και δεν θα χρειάζεται να περιμένουν».
Τα στελέχη της Attica όμως προτείνουν και κάτι άλλο.  Το λιμάνι να γίνει κλειστό όπως το αεροδρόμιο: « Θέλουμε να κλείσει το λιμάνι του Πειραιά και να μπαίνει μόνο οποίος έχει εισιτήριο όπως  γίνεται στα αεροδρόμιο. Και είναι  εφικτό αν σχεδιαστεί σωστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.