16 Απρ 2019

Επίσκεψη του Γ.Ξηραδάκη στα γραφεία της WIMA




Στην μηνιαία συνάντηση μελών της WIMA-Διεθνής Ναυτική και Βιομηχανική Ένωση,  παρευρέθηκε ο κύριος Γεώργιος Ξηραδάκης , Πρόεδρος του “Propeller Club Piraeus Port και διευθύνων σύμβουλος στην  XRTC”.  

Η πολύχρονη εμπειρία στα ναυτιλιακά δρώμενα, το αξοσημείωτο βιογραφικό του αλλά και η γενικότερη συμμετοχή του σε όλους τους τομείς της Ναυτιλίας στάθηκε αφορμή για πλήθος συζητήσεων μεταξύ του ίδιου και των μελών. 
Ο Γ. Ξηραδάκης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες, τον τρόπο λειτουργίας αλλά και την πολύχρονη παρουσία της WIMA, ως ναυτιλιακό cluster σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς επίσης και το θαυμασμό του για τις συνέργειες που δημιουργούνται μεταξύ των μελών αλλά και με την ευρύτερη ναυτιλιακή αγορά. Στο πλαίσιο αυτών των συνεργειών, ο Πρόεδρος της Ένωσης,  Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, ενημέρωσε τον Γιώργο  Ξηραδάκη για τα μεγάλα projects που ανέλαβε η WIMA εξ’ ολοκλήρου με την πολύτιμη συνεισφορά των μελών, τα οποία αφορούν την μετασκευή-επαναλειτουργία δυο μεγάλων επιβατηγών πλοίων, στην επισκευαστική ζώνη του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.