4 Φεβ 2019

#yesforum: Η νεολαία λέει "ναι" στη Ναυτιλία-Yes to Shipping






Η ομάδα του #yesforum,  μαζί με τα μέλη του advisory board καλωσόρισε τη νέα χρονιά πραγματοποιώντας εκδήλωση για την κοπή της πίτας η οποία φιλοξενήθηκε στα γραφεία της DANAOS Management Consultants S.A. 

Δυο ήταν τυχεροί, ένας από την ομάδα του yes και ένας από το advisory board. 


«Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και σας καλούμε να μείνετε συντονισμένοι καθώς πολλά νέα βήματα πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα» δήλωσε η πρόεδρος  του #yesforum, Δανάη Μπεζαντάκου.


«Το Young Executive Shipping-YES   ήρθε σαν ο πρώτος διάλογος νέων και ανθρώπων της ναυτιλίας. Και αυτό το έκανα γιατί, μιλώντας σε πολλά πανεπιστήμια και σχολεία, είδα ότι ένα παράπονο των νέων είναι ότι δεν έχουν φωνή. Δεν ακούγαμε ποτέ τη δική τους κριτική ή πως εκείνοι βλέπουν το χώρο. Πολλές φορές κι εγώ η ίδια έκρινα κάποιους νέους που δεν πάλευαν πολύ, αλλά είδα ότι αρκετοί εξ αυτών, σπούδαζαν π.χ. ναυτιλιακά, χωρίς να έχουν κανέναν άνθρωπο στη ναυτιλία, απλά γιατί αγάπησαν τη ναυτιλία μέσα από το διάβασμα, μέσα από αυτά που άκουγαν, μέσα από την ιστορία. Όπως βλέπουμε ότι πολλά παιδιά έρχονται να σπουδάσουν ναυτιλία και τα περισσότερα δεν είναι από παραθαλάσσιες περιοχές. Άρα αυτό σημαίνει ότι το κάνουν επειδή το πιστεύουν» επεσήμανε η Δανάη Μπεζεντάκου και προσέθεσε:

“ Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την απήχηση που έχουν οι παρουσιάσεις και για την πρωτοβουλία που παίρνουν ολοένα και περισσότερα σχολεία να εντάσσουν τη ναυτιλία στο σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό και στις ημέρες καριέρας”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.