1 Φεβ 2019

Φράγκου: Ικανοποίηση για τα κέρδη 36,7 εκ. δολ. της Navios Maritime







Την ικανοποίησή  της εξέφρασε η ελληνίδα πλοιοκτήτρια Αγγελική Φράγκου για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2018  της εισηγμένης στη χρηματιστηριακή  αγορά του NYSE, Navios Maritime Partners L.P.
Πιο συγκεκριμένα, η   πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος  της εταιρείας τόνισε:

«Είμαι ικανοποιημένη  από τα αποτελέσματα. Η Navios Partners  ανακοίνωσε  για το 2018 EBITDA  139,1 εκατομμύρια δολ. και  36,7 εκατομμύρια κέρδη. Από τα αυτά , για το EBITDA  τα 31 εκατ.  σημειώθηκαν στο δ΄ τρίμηνο του2018  ενώ από τα συνολικά κέρδη τα 5,1 εκατ. αφορούν το  τελευταίο τρίμηνο  της περασμένης χρονιάς» και προσέθεσε:
« Η ΝΜΜ διαθέτει στ όλο από 38 πλοία. Τα χρονοναυλοσύμφωνα που αφορούν τα πλοία ξηρού φορτίου   ήταν κατά 18% υψηλότερα  το 2018 σε σύγκριση με το 2017. Ανακοινώνουμε τη διανομή μερίσματος 0,02 ανά μετοχή  για το δ’ τρίμηνο» και προσέθεσε:
«Επίσης, συνεχίζουμε να αξιοποιούμε την αδυναμία της ναυλαγοράς των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων  μέσω του ποσοστού 33,5%  που έχουμε στην Navios Containers. Η εισηγμένη  Navios Containers διαθέτει στόλο από 30 containerships και έχει έναν αξιοζήλευτο ισολογισμό αλλά και μία αξιοζήλευτη ανταγωνιστική θέση στην αγορά».

ΠΗΓΗ: www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.