19 Απρ 2016

Celestyal Cruises: Κέρδισε 4 βραβεία στα Tourism Awards


Πολυνίκης των βραβείων    Tourism Awards 2016, αναδείχθηκε η Celestyal Cruises η οποία πέτυχε τέσσερις συνολικά διακρίσεις.
Ειδικότερα, απέσπασε  - χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πολιτιστικός Τουρισμός» για το πλούσιο πρόγραμμα των θεματικών εκδηλώσεων της, με βασικό άξονα την προώθηση της ελληνικής κουλτούρας και πολιτιστικής κληρονομιάς στους χιλιάδες ξένους επισκέπτες της από τουλάχιστον 14 εθνικότητες.

- Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Τουριστική ανάπτυξη / Συνεισφορά στην εθνική ή τοπική οικονομία» καθώς χάρη στη δραστηριότητά της προσέφερε μια σημαντική «ανάσα» στην οικονομία της χώρας, ενώ συνεισέφερε ουσιαστικά και πολυδιάστατα στην οικονομία των επισκεπτόμενων προορισμών
-  Δύο αργυρά βραβεία στις κατηγορίες «Αξιοποίηση social media» και «Επιλογή, επιβράβευση και  ανάπτυξη προσωπικού».

 «Οι διακρίσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία μας καθώς ουσιαστικά λειτουργούμε ως πρεσβευτές της Ελλάδας στο εξωτερικό. Αποτελούν κυρίως ηθική επιβράβευση των προσπαθειών μας αλλά και δέσμευση για ακόμα περισσότερες εποικοδομητικές πρωτοβουλίες με στόχο να αναπτύξουμε τον κλάδο της κρουαζιέρας στη χώρα μας» δήλωσε ο  Κυριάκος Αναστασιάδης Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, ανέφερε σχετικά:

Τα Tourism Awards αποτελούν διοργάνωση-γιορτή για τον τουρισμό, κατά την οποία επιβραβεύονται οι πρακτικές των εταιρειών για την χρονιά που πέρασε σε επιμέρους τομείς, όπως Travel, Hospitality & Leisure, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών κορυφαίων εταιρειών και φορέων του τουρισμού της χώρας μας. Φέτος ο αριθμός των υποβολών αυξήθηκε σημαντικά επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη σημασία και αναγνώριση που έχουν τα συγκεκριμένα βραβεία για τον κλάδο του τουρισμού.

Η Celestyal Cruises, επιβεβαιώνει με τις διακρίσεις της, για ακόμη μια φορά τις άριστες και καινοτόμες πρακτικές της στο χώρο και προχωρά τη δυναμική πορεία ανάπτυξης και αυτή τη χρονιά προσφέροντας στους επιβάτες της την απόλυτη αυθεντική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com
Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 210 4583451


Σχετικά με την Celestyal Cruises

H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται πέντε κρουαζιερόπλοια εκ των οποίων τα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα Tourism Awards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα - Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». Παράλληλα, διακρίθηκε με το βραβείο “Cruise Line Revelation” στα Excellence Awards, στην Καρταχένα της Ισπανίας και ήταν στους φιναλίστ, στην κατηγορία “Continuous Enrichment, On Board and Ashore” στα WAVE Awards στο Λονδίνο. Ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε και στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA Ευρώπης). Το λογότυπο της Celestyal επικαλείται τη θάλασσα, τον ήλιο και τον άνεμο. Αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας με τις Ελληνικές της ρίζες και την υποστήριξή της στην οικονομία και την προστασία του κάθε προορισμού που επισκέπτεται. Be different. Live the Authentic. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: CelestyalCruises.com. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.