11 Απρ 2016

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς χαιρετίζει την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ




Ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ, Δημήτρης Μαθιός 
«Οι αποκρατικοποιήσεις είναι ένας από τους σωστούς δρόμους στην ενίσχυση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της οικονομίας, τονίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς. Δημήτρης Μαθιός,  χαιρετίζοντας την υπογραφή της συμφωνίας με την Cosco για την μεταβίβαση της πλειοψηφίας του ΟΛΠ.
«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την υπογραφή της συμφωνίας μεταβίβασης στην Cosco της πλειοψηφίας των μετοχών του ΟΛΠ εκτιμώντας με ιδιαίτερη προσοχή τον επενδυτικό πρόγραμμα του Κινέζικου Ομίλου» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Μαθιός μετά από συζήτηση ια το συγκεκριμένο θέμα με το Δ.Σ..
«Οι αποκρατικοποιήσεις είναι μονόδρομος εάν θέλουμε να αναστρέψουμε και να ενισχύσουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον στην χώρα με κατεύθυνση την καταπολέμηση της ύφεσης και την ανάκαμψη της οικονομίας» πρόσθεσε ο κ. Μαθιός και συμπλήρωσε: «η κυβέρνηση οφείλει να εντάξει την πολιτική αποκρατικοποιήσεων στα δυναμικά εργαλεία προσέλκυσης και επενδύσεων για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.