12 Απρ 2016

Μιχ.Χατζάκης; "Οι Μινωϊκές ξεπερνούν το 50% στην HSW"

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις για τον πλήρη έλεγχο της Hellenic Seaways. H πλευρά των Μινωϊκών Γραμμών δηλώνει πλέον ότι «είναι σήμερα μέτοχος με άνετη σχετική πλειοψηφία, στο κεφάλαιο της HSW». Σύμφωνα με πληροφορίες έχει φθάσει, επισήμως, στο 46%.
«Συνυπολογίζοντας φιλικά προσκείμενους μετόχους που μας δήλωσαν την πρόθεση τους για συνεργασία και μετόχους με τους οποίους διαπραγματευόμαστε την αγορά των μετοχών τους, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήδη ξεπερνούμε κατά πολύ, το από τον νόμο απαιτούμενο ποσοστό του 50% συν μία μετοχή για τον έλεγχο της εταιρείας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Μινωϊκών Γραμμών, Μιχάλης Χατζάκης.

Προσέθεσε ακόμη ότι «αυτός είναι και ο λόγος που ανακοινώσαμε την παύση αγοράς μετοχών σε προνομιακές τιμές σε 10 ημέρες από σήμερα, δηλαδή την 22α Απριλίου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τρέχουσες διαπραγματεύσεις.Από τις 22 Απριλίου και μετά, οι μετοχές θα επανέλθουν στο επίπεδο της πραγματικής τους αξίας, η οποία με τα σημερινά δεδομένα, όπως δήλωσα και στο παρελθόν, είναι αρκετά κατώτερη του ενός ευρώ ανά μετοχή.
Οι Μινωικές Γραμμές αποφάσισαν να προχωρήσουν στον έλεγχο της HSW προσβλέποντας σε οφέλη για αμφότερες τις εταιρείες και για το επιβατικό κοινό» και προσέθεσε: «Είναι γνωστό σε όλους ότι το επίπεδο παροχής υπηρεσιών που προσφέρουν οι Μινωικές Γραμμές είναι πολύ υψηλό, σε αυτό το επίπεδο φιλοδοξούμε να ανεβάσουμε και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει η HSW στο μέλλον, τόσο στις γραμμές που εξυπηρετεί σήμερα όσο και σε αυτές που θα επεκταθεί με βάσει τις ανάγκες της αγοράς και του επιβατικού κοινού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.