20 Απρ 2016

ΟΛΘ: Έκκληση του δ/ντος Δημ.Μακρή προς τους συνδικαλιστές εν όψει Πάσχα





Η αποχή των  εργαζομένων στον ΟΛΘ από τις εργασίες του Σαββατοκύριακου για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα δημιουργεί πολλά προβλήματα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.  Ο διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Δημήτρης Μακρής με δήλωσή του αφού κατέγραψε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί κάλεσε τους συνδικαλιστές να  επιλέξουν μορφές κινητοποιήσεων ώσετ να μην διακόπτεται  η λειτουργία του λιμανιού.
Ειδικότερα ανέφερε:


«Σε εξέλιξη βρίσκεται οργανωμένος διάλογος μεταξύ της Διοίκησης της ΟΛΘ ΑΕ και των σωματείων εργαζομένων  για τα εργασιακά θέματα που συνδέονται με την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας. Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν, ούτως ώστε να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση. 

Η συνεχιζόμενη, για 5η εβδομάδα, επιλεγείσα μορφή αγώνα της αποχής από την εργασία το Σαββατοκύριακο, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πελατών του Λιμένα, με επιπτώσεις στην εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής, ιδιαίτερα ενόψει του Πάσχα.
Η ενδεχόμενη συνέχιση αυτής της μορφής κινητοποιήσεων θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην αξιοπιστία της εταιρίας προς τους πελάτες της.

Πιστεύω ότι η συνδικαλιστική ηγεσία των εργαζομένων, με την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτει, θα επιλέξει τις κατάλληλες μορφές κινητοποιήσεων ώστε να μη διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας.
Είναι δυνατόν με το διάλογο να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.