6 Αυγ 2014

Υποχώρησε 1,5% ο δείκτης Capital Link Maritime την προηγούμενη εβδομάδα

Σημαντική υποχώρηση κατέγραψαν οι ναυτιλιακές μετοχές την προηγούμενη εβδομάδα με τον σύνθετο χρηματιστηριακό δείκτη Capital Link Maritime (CLMI) να υποχωρεί 1,5%, όπως αναφέρει η ανάλυση της Capital Link Shipping. Την ίδια στιγμή οι βασικοί αμερικάνικοι δείκτες, όπως ο S&P 500 και ο NASDAQ υποχώρησαν το ίδιο διάστημα 2,69% και 2,18%. Ο Dow Jones κατέγραψε πτώση 2,75%.

Αναλυτικά, οι μετοχές μεικτού φορτίου ήταν από τους μεγαλύτερους κερδισμένους της προηγούμενης εβδομάδας καθώς ο δείκτης Capital Link Mixed Fleet ενισχύθηκε 0,24%. Την ίδια στιγμή, οι μετοχές Τanker στον δείκτη Capital Link Tanker υποχώρησαν 1,02% ενώ οι μετοχές Container στον Capital Link Container σημείωσαν πτώση 4,88%. Σε ετήσια βάση ο δείκτης Capital Link Tanker υποχώρησε 19,10%.
Την ίδια στιγμή, οι μετοχές ξηρού φορτίου υποχώρησαν σημαντικά την προηγούμενη εβδομάδα με τον δείκτη Baltic Dry (BDI) να καταγράφει πτώση 1,62% ενώ ο δείκτης  Capital Link Dry Bulk υποχώρησε 2,30%. Σε ετήσια βάση ο BDI σημείωσε απώλειες 64,46% και ο Capital Link Dry Bulk κατέγραψε πτώση 4,80%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.