25 Ιαν 2017

Επί τάπητος τα προβλήματα των Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών






Τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος και η ανάγκη επίλυσή τους  ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στο περιθώριο εκδήλωσης για την κοπή της πίτας που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος ιδιοκτητών.

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού μητρώου σκαφών, το ηλεκτρονικό ναυλοσύμφωνο, το τέλος πλόων, η βελτίωση των υποδομών των λιμανιών και η ιδιωτικοποίηση της Μαρίνας Αλίμου απασχολούν έντονα τον κλάδο όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΣΙΤΕΣΑΠ κος Αλέξανδρος Μαζαράκης ο οποίος στην  ομιλία του, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του δύσκολου έτους 2016, και στους στόχους του 2017.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών αντιπρόσωποι και στελέχη των Υπουργείων Ναυτιλίας, Τουρισμού και Οικονομικών, του Λιμενικού Σώματος, του ΤΑΙΠΕΔ, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΕΕ), Σωματείων του χώρου καθώς και ο Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής της Ν.Δ, Βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης  Πλακιωτάκης.
Τονίσθηκε σε όλες τις ομιλίες, η ανάγκη συνεργασίας και σύμπνοιας μεταξύ όλων των φορέων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.