30 Ιαν 2017

Παγκόσμια η Καραχάλιου ,χάλικοι Μάντης-Καγιαλής





Έντονο ελληνικό χρώμα είχε το παγκόσμιο κύπελλο της ISAF στο Μαϊάμι. Η Βασιλεία Καραχάλιου στα 20 της  χρόνια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Radial Laser και έκανε όλους να μιλούν για αυτή ενώ μπήκε δυνατά στον χάρτη των κορυφαίων. Κέρδισε αθλήτριες που πρωταγωνίστησαν στους Ολυμπιακούς του Ρίο
και όπως υπογράμμισε ο αμερικάνος δημοσιογράφος που περιέγραφε τους αγώνες "το όνομά  της θα απασχολεί πλέον την ιστιοπλοία και θα ακούγεται ολοένα και περισσότερα εν όψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Έκανε σχεδόν άψογη εμφάνιση στην τελευταία ιστιοδρομία στο λεγόμενο Medal Race κατακτώντας άνετα την πρώτη θέση.  Η Βασιλεία Καραχάλιου είναι αθλήτρια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πεοραιώς. Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έχει μετακομίσει στην Ισπανία όπου έχει ενταχθεί σε ιστιοπλοϊκό κάμπ.
Οι Ολυμπιονίκες Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στα 470 κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.   Έως το τέλος ήταν στο χρυσό μετάλλιο όμως στο Medal Race που είναι  η τελευταία ιστιοδρομία όπου συμμετέχουν οι 10 πρώτοι του αγώνα βγήκαν 7μοι και έπεσαν στην τρίτη θέση της γενικής βαθμολογίας.  Επιβεβαίωσαν ότι είναι στους κορυφαίους με σταθερή απόδοση σε υψηλού επιπέδου αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.