24 Ιαν 2017

Εποικοδομητική ήταν η συνεργασία της SetelHellas και της Cisco



Το 3ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής, διεξήχθη με επιτυχία την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, σημαντική ήταν η παρουσία της SetelHellas και της Cisco. Στο κοινό περίπτερό τους, τα στελέχη και από τις δυο εταιρείες συζήτησαν και μοιράστηκαν τις απόψεις τους με περισσότερα από 500 διευθυντικά στελέχη προερχόμενα από κορυφαίες παγκόσμιες κι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες, παρουσιάζοντάς τους ζωντανά καινοτόμες λύσεις Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών χρησιμοποιώντας τη δύναμη του IoT.


Στη δεύτερη ενότητα του Συνεδρίου, ο κ. Γρηγόρης Γιοβανόφ, Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΤΡΑΤΗΓΙΣ – Κέντρο Αριστείας για την Ναυτιλία, που αποτελεί τον πρώτο συνεργατικό σχηματισμό στον ευρύτερο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και των εφαρμογών τους στο χώρο της Ναυτιλίας, του οποίου η SetelHellas και η Cisco αποτελούν ιδρυτικά μέλη, αναφέρθηκε στην ανάγκη ύπαρξης ενός ναυτιλιακού συνεργατικού σχηματισμού (cluster), ο οποίος θα λειτουργούσε ως καταλύτης ανάπτυξης και καινοτομίας.


Στην τρίτη ενότητα του Συνεδρίου, ο κ. Ευθύμιος Χαλδεάκης, Sr. Strategic Accounts Manager στη SetelHellas, παρουσίασε με αναλυτικό τρόπο, πώς οι ναυτιλιακές εταιρείες μπορούν να «Μετατρέψουν τις αξίες της ψηφιακής εποχής σε κέρδη» καθώς επίσης και πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν με κάθε δυνατό τρόπο όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία του IoT, βασισμένη στα συστήματα της Cisco.

Ήταν μεγάλη ικανοποίηση και για τις δύο εταιρείες, SetelHellas και Cisco, να συνομιλήσουν με όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους του Συνεδρίου, καθώς και να μοιραστούν μαζί τους πως οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χώρος της ναυτιλίας, μπορούν να  ανταποκριθούν μέσω της τεχνολογίας, οδηγώντας την ναυτιλία στην εποχή του «Έξυπνου πλοίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.