5 Μαρ 2020

Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας κατέθεσαν στον ΟΛΝΕ ΑΕ σχέδιο επενδύσεων 100 εκατ. ευρώ







O Όμιλος Ναυπηγείων Χαλκίδας επιβεβαίωσε σύμφωνα με το business plan που κατέθεσε στον Οργανισμό Λιμένων  Χαλκίδας ότι προγραμματίζει συνεχιζόμενες επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και υποδομές, που υπολογίζονται σε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα χρόνια.  

Χάρη στην φιλοαναπτυξιακή πολιτική του και στο νέο μοντέλο Παραχώρησης με Επένδυση που υιοθέτησε ο Οργανισμός Λιμένων Ν. Εύβοιας ΑΕ (ΟΛΝΕ ΑΕ) διάρκειας 25 ετών, διασφάλισε την απασχόληση και εργασία στο πολυπληθές ανθρώπινο δυναμικό των Ναυπηγείων Χαλκίδας και ταυτόχρονα του προσφέρει την εξαιρετική ευκαιρία ως εταιρεία υψηλής τεχνολογίας να αποτελέσει τεχνολογικό κόμβο για την ευρύτερη περιοχή.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας ΑΕ  Ανδρέας  Παπανδρέου  «με την πολιτική που ακολουθεί ο Οργανισμός στον τομέα των Παραχωρήσεων, μετά την επιτυχημένη προσέλκυση της επένδυσης από τον όμιλο ΒΙΟΧΑΛΚΟ σε 2 προβλήτες του Λιμένα Χαλκίδας, η ΟΛΝΕ ΑΕ κατάφερε να εμπεδώσει και την εμπιστοσύνη του Ομίλου Ναυπηγείων Χαλκίδας στην ελληνική οικονομία και να κινητοποιήσει τις επενδύσεις της εταιρείας σε σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες στην περιοχή του Λιμένα Χαλκίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.